Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

internet in pustietate

Paollo

Postări Recomandate

Vizitator tomsofts

scuze ca ma bag.. dar rds nu a cumparat astral ci niste americani din cate stiu.. clujenii aia s-au imbogatit pe urma.. si inca ceva.. rds cica a imbunatatit conexiunile de la 1 iulie 2005 in sensul ca a dublat totcica daca ai fi avut 256kbps acum ai 512 si daca ai fi avut 4Gb limita de download fara incetinire acum ai 8 Gb . Asta tot pentru cat plateam initial, adica 15 $. Sincer, singura diferenta ar fi ca acum prind rar si 120kbps. In ceea ce priveste internet prin satelit, nu cunosc pe nimeni care sa aiba asa ceva. Auzisem de o promotie cu 200$.. iti cumperi aparatura si ai un an gratuit.. dar cred ca nu e doar atat in povestea asta. Poate romanii nostri priceputi si inventivi ce se cheama ISP-i vor scorni ceva gen DIGI-NET (nu doar digi-tv :>)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paollo

10

• radue

8

• Bogdi16

7

• i0nutzb

3

Top autori în acest subiect

Eu stiu ca RDS a cumparat Astral-ul, am surse proprii de incredere, care au lucrat in domeniul respectiv si cunosc destul de bine "marfa" + cunoscuti care lucreaza la alte firme de TV, fff importante in capitala, deci...va las pe voi sa trageti concluzia.<>120 kbps sau 120 kbps ( = 960 kbps )?Asta la conectare, download sau la navigare?

Link spre comentariu
dragostalpau

Nagy Zsolt va inaugura (sau a inaugurat deja) in comuna in care e primar Mircea Rusu - Band - prima conexiune la internet prin reteaua electricaDeci peste vreo citiva ani s-ar putea sa ai sanse de internet in pustietate paolo

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări