Vizitator tomsofts Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 scuze ca ma bag.. dar rds nu a cumparat astral ci niste americani din cate stiu.. clujenii aia s-au imbogatit pe urma.. si inca ceva.. rds cica a imbunatatit conexiunile de la 1 iulie 2005 in sensul ca a dublat totcica daca ai fi avut 256kbps acum ai 512 si daca ai fi avut 4Gb limita de download fara incetinire acum ai 8 Gb . Asta tot pentru cat plateam initial, adica 15 $. Sincer, singura diferenta ar fi ca acum prind rar si 120kbps. In ceea ce priveste internet prin satelit, nu cunosc pe nimeni care sa aiba asa ceva. Auzisem de o promotie cu 200$.. iti cumperi aparatura si ai un an gratuit.. dar cred ca nu e doar atat in povestea asta. Poate romanii nostri priceputi si inventivi ce se cheama ISP-i vor scorni ceva gen DIGI-NET (nu doar digi-tv :>) Link spre comentariu
radue Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 Eu stiu ca RDS a cumparat Astral-ul, am surse proprii de incredere, care au lucrat in domeniul respectiv si cunosc destul de bine "marfa" + cunoscuti care lucreaza la alte firme de TV, fff importante in capitala, deci...va las pe voi sa trageti concluzia.<>120 kbps sau 120 kbps ( = 960 kbps )?Asta la conectare, download sau la navigare? Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat August 27, 2005 Partajează Postat August 27, 2005 E greu sa dai un ochi pe Internet inainte sa vorbesti discutii? http://www.agora.ro/index.php?qs_sect_id=1130 s.a. Link spre comentariu
radue Postat August 27, 2005 Partajează Postat August 27, 2005 Scuze :oops: Am inteles eu gresit, era vb de UPC (<>), deci despre ei era vb Link spre comentariu
dragostalpau Postat August 30, 2005 Partajează Postat August 30, 2005 Nagy Zsolt va inaugura (sau a inaugurat deja) in comuna in care e primar Mircea Rusu - Band - prima conexiune la internet prin reteaua electricaDeci peste vreo citiva ani s-ar putea sa ai sanse de internet in pustietate paolo Link spre comentariu
Paollo Postat August 30, 2005 Autor Partajează Postat August 30, 2005 nu stau chiar in pustietate , E60 trece la 5 minute de mine, dar noi nu avem vreun Band pe aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum