Paollo Postat August 22, 2005 Autor Partajează Postat August 22, 2005 Bogdi16, mersi ca te interesezi la zapp, sa postezi ofertele sau sa mile trimiti cand potisi eu cred ca zapu e cel mai bun la mine, ce sa mai vb ca ff aproape am un releu de zapp deci nu o sa am probleme cu semnalul. Link spre comentariu
radue Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 Eu am postat o solutie la problema omului, foloseste ce vrea, ca sunt sigur ca daca are viteza mai mare, o sa aiba sigut trafic mai mare. Link spre comentariu
Paollo Postat August 22, 2005 Autor Partajează Postat August 22, 2005 normal ca o sa creasca traficu ,mi se pare o investitie fara acoperire netu prin satelit, de banii aia imi fac o instalatie de sonorizare Link spre comentariu
radue Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 Complet de acord cu tine la instalatie de sonorizare :twisted: Dar ar putea avea si avantaje destule:filme, vanzari...nu mai scriu nimik ca dupa aia ziceti ca incurajez pirateria Link spre comentariu
Haralambie Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 Pune-ti ISDN de la Posta si iti merge constant cu 64 kb.sec ... sau mai au un abonament nou .... Adsl la 2048 kb/sec Link spre comentariu
radue Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 Faza cu ADSL e valabila peste tot in tara?Ai si niste preturi? Link spre comentariu
Tavi Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 paollo , da tu de ce nu mergi la zapp sa ii intrebi direct si astepti sa iti spuna altii tarifele ?internet prin antena de satelit nu se merita pentru un utiizator casnic, este nejustificat pretul predator, ce spui tu acolo este banda sau viteza de download ?pentru ca la o banda de 64kbps iti merge cu maxim 8k/sec downloadul ceea ce te asigur ca imbatranesti Link spre comentariu
radue Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 64 kbps e putin, dar totusi o sa mearga mai repejor un pic dcat inainte, dar plateste si mai mult, deci cred ca asta ar cadea din prima.Repet, chestia cu ADSL ar parea intersanta, ca la o banda de 2048 kbps pot downloada linistit cu 100-150, poate chiar 200 kB/sDar pretul ??? Link spre comentariu
i0nutzb Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 http://www.datalaser.ro/laser/index.php?cont=zapp :w00t: ai acoperire zapp? a doua: am văzut la tornado niste device-uri pt transmisii de date de până la 9 km... dar terbuie să convingi pe cineva la celalt capăt să-şi monteze o minunăţie d-asta ;) Link spre comentariu
Paollo Postat August 23, 2005 Autor Partajează Postat August 23, 2005 m-am interesat la Zapp dar e prea scump pt ce as vrea eu (nelimitat)Cu convinsul nu ar fi o problema, dar cat costa o minunatie de-aia si mai ales unde se gaseste de cumparat? si presupun ca tre sa fie 9 km cu vizibilitate maxima, nu cu dealuri si alte denivelari. Link spre comentariu
i0nutzb Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 minunea se numeşte tsunami quickbridge se găseşte la tornado, dar încă nu apare la ei pe site... şi da, cred că e nevoie de vizibilitate directă :crazy: Link spre comentariu
Haralambie Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 paollo , da tu de ce nu mergi la zapp sa ii intrebi direct si astepti sa iti spuna altii tarifele ?internet prin antena de satelit nu se merita pentru un utiizator casnic, este nejustificat pretul predator, ce spui tu acolo este banda sau viteza de download ?pentru ca la o banda de 64kbps iti merge cu maxim 8k/sec downloadul ceea ce te asigur ca imbatranestitara nu stiu ce sa zic de asta.... ca si eu la astral am 256 kbps => maxim 32 KB/Sec .... da mie imi merge cu 35 - 40 kb / sec :wink: Link spre comentariu
Tavi Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 or fi ei mai indulgenti, nu ca rds-ul care nu te lasa cu mai mult de 32k/s si imediat ce depasesti traficul, iti taie viteza de iti vine sa arunci netul Link spre comentariu
radue Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 RDS au cumparat Astral-ul;@TARA nu te lasa cu mai mult la conexiunea de 256 kbps, sau asa e si la celelalte, ca parca aveau si de 768 kbps? Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 RDS au cumparat Astral-ul; :shock: :shock: :shock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum