Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

internet in pustietate

Paollo

Postări Recomandate

Bogdi16, mersi ca te interesezi la zapp, sa postezi ofertele sau sa mile trimiti cand potisi eu cred ca zapu e cel mai bun la mine, ce sa mai vb ca ff aproape am un releu de zapp deci nu o sa am probleme cu semnalul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paollo

10

• radue

8

• Bogdi16

7

• i0nutzb

3

Top autori în acest subiect

Complet de acord cu tine la instalatie de sonorizare :twisted: Dar ar putea avea si avantaje destule:filme, vanzari...nu mai scriu nimik ca dupa aia ziceti ca incurajez pirateria

Link spre comentariu

paollo , da tu de ce nu mergi la zapp sa ii intrebi direct si astepti sa iti spuna altii tarifele ?internet prin antena de satelit nu se merita pentru un utiizator casnic, este nejustificat pretul predator, ce spui tu acolo este banda sau viteza de download ?pentru ca la o banda de 64kbps iti merge cu maxim 8k/sec downloadul ceea ce te asigur ca imbatranesti

Link spre comentariu

64 kbps e putin, dar totusi o sa mearga mai repejor un pic dcat inainte, dar plateste si mai mult, deci cred ca asta ar cadea din prima.Repet, chestia cu ADSL ar parea intersanta, ca la o banda de 2048 kbps pot downloada linistit cu 100-150, poate chiar 200 kB/sDar pretul ???

Link spre comentariu

m-am interesat la Zapp dar e prea scump pt ce as vrea eu (nelimitat)Cu convinsul nu ar fi o problema, dar cat costa o minunatie de-aia si mai ales unde se gaseste de cumparat? si presupun ca tre sa fie 9 km cu vizibilitate maxima, nu cu dealuri si alte denivelari.

Link spre comentariu

paollo , da tu de ce nu mergi la zapp sa ii intrebi direct si astepti sa iti spuna altii tarifele ?internet prin antena de satelit nu se merita pentru un utiizator casnic, este nejustificat pretul predator, ce spui tu acolo este banda sau viteza de download ?pentru ca la o banda de 64kbps iti merge cu maxim 8k/sec downloadul ceea ce te asigur ca imbatranesti

tara nu stiu ce sa zic de asta.... ca si eu la astral am 256 kbps => maxim 32 KB/Sec .... da mie imi merge cu 35 - 40 kb / sec :wink:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări