Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

internet in pustietate

Paollo

Postări Recomandate

vreau sa-mi bag internet (m-am saturat de romtelecom, cartele etc, deci prin linie de tel fix in nici un caz, prin zapp e mult prea scump) nu am cablu tv, deci cade si varianta asta.exista vreo modalitate sa am un internet ieftin - de unu singur, nu am cu cine sa ma leg in retzea. ceva prin satelit?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paollo

10

• radue

8

• Bogdi16

7

• i0nutzb

3

Top autori în acest subiect

te-ar costa un pic mai mult decat vei plati in urmatorii 2 ani la romtelecom (cu tot cu convorbiri, abonament si majorari) :w00t: doar sa ai vreun oras prin apropiere si sa tragi cablu. sau access point :) ai putea totusi sa platesti o linie inchiriata la rtlc (un adsl de 512 se misca ok - asta am eu la munca :w00t: )internet ieftin, de unul singur.. doar rds - 9$/luna. daca nu ai in zona.. resemneaza-te :naughty:

Link spre comentariu

Eu mi-am bagat prin Rds abonamentul de 15$ Fiindca stau la casa a trebuit sa platesc ink cativa dolarei pt taxa de instalare. Adevarul e ca eu stau in centrul orasului. Tuh dak zici ca esti mai retras si nu este tras cablu prin apropiere, ori incerci prin zapp care din cate am vazut nu e chiar asa de scump si are acces bun, ori te duci la rds si spui locatia de unde esti si sa vezi dak se poate sau nu trage cablu pana acolo. In pachet ai dak nu ma insel 30 m de cablu. :lol: Depinde unde stai. Dak este distanta de peste 200m zic si yo so las moarta sau sa incerci zappu. O sa postez niste oferte maine de la zapp sa vezi ce si cum merge treaba.Bafta

Link spre comentariu

exista si calbutv dar ii o porcarie ca nu-i de firma, ceva prostii analogice cu cablu coaxial amplificat tot la 200m si la capat 4 parabole, oricum eu imi iau si parabola.cum e cu linia de la romtelecom inchiriata si cat costa?

Link spre comentariu

Imi pare rau dar nu stiu de Romtelecom absolut nimik. Tel am avut la ei da si la ala am renuntat. Incearca cu zappu. S-au dak ai banii internet prin satelit :lol: (cred ca mai bine te injuram de mama :lol:)

Link spre comentariu

Eu as inclina spre zapp. Numai ca fiii fffff atent la oferte sa nu iei tzapa.Sa citesti atent contractul ala caci acolo scrie f clar mai ales la Romtelecom ca abonamentul poate creste cum li se scoala lor. Pt ce ai nevoie de internet. O sa dld mult ?

Link spre comentariu

Zapp nu taxeaza pe ora internetul?Din ce am mai auzit, s-ar putea realiza internetul prin satelit, dar ar fi ceva numai de download-at, asta in cazul in care nu ai nu stiu ce antena;oricum e complicat;pretul ar putea ajunge pana in 10 000 000 ( placa de captura, antena, parca mai trebuia ceva dar nu stiu sigur ) dar daca alegi optiunea asta nu scapi de romtelecom, pt ca la conectare tot tre sa dai un tel ( gen dial-up ).Mai exista un net prin satelit, tot de genul celui de mai sus, dar la care poti sa faci tot ce vrei ( upload, download, convorbiti etc ), conectarea se face prin satelit, dar e mai complicat, ca mai tre un receptor de satelit si in mom de fata sigur nu mai stiu; faza buna e ca nu platesti pe luna nimic la satelit, dar in cazul primei variante telefonul si mai ai si viteze de pana la 350 kBps ( atentie, Bytes, nu biti )Daca am scris aberatii mai sus, va rog , cei cu exp in domeniu, corectati-ma.

Link spre comentariu

Omu nu vrea sa deie atatia bani pe internet prin satelit, citeste mai sus ca o scris. Si nici nu se merita ca nu scoate bani cu el. Dak ar avea o firma care sa necesite internet cu viteza mare!Din cate stiu asa taxeaza zappu la ora. I-am spus sa se intereseze inainte sa faca ceva. O sa dau o fuga pana la zapp dupa ceva oferte!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări