Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DIY200

Vizitator dragomir1995

Postări Recomandate

Vizitator dragomir1995

Vreau sa imi comand si eu un kit de aici de pe forum kitul se numeste DIY de 200W am cateva intrebari 1.Ce traf imi trebuie ca sa storc toti ce 200W in ohm ma refer la cat amperi sa aiba car W si ce tensiune?2.Acest kit puate ajunge la puterea de pana 170W fara a distorsiona?3. AM uitat sa mentionez ceva imi trebuie traf pentru a alimenta doua astfel de kituri pentru aface in amp stereo .Vreau sa il folosesc la baeramuri si chefuri nu la bloc ci la sali cu inca un ampp de 2X150W

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• zal

zal 1 postare

1. Trafuri de 4...500W/canal ca să meargă lejer ptr sarcina de 4 Ohmi şi la jumate ptr sarcina de 8 Ohmi (mult mai avantajos, consum mai mic, merge ampliful mai rece, distorsiuni mai mici, presiunea acustică cam aceeaşi).2. Habar n-am, depinde de multe variabile aici: nivel semnal (cît de tare ţipă Guţă), gama de frecvenţe (cît de gros sau subţire ţipă Guţă), distorsiuni (cît de răguşit e Guţă), sarcina, tensiune la priză... chiar şi temperatura de afară. De ce nu întrebi producătorul?3. Cu un singur traf, puterea lui se dublează faţă de pct. 1, în ambele situaţii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări