Vizitator dragomir1995 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Vreau sa imi comand si eu un kit de aici de pe forum kitul se numeste DIY de 200W am cateva intrebari 1.Ce traf imi trebuie ca sa storc toti ce 200W in ohm ma refer la cat amperi sa aiba car W si ce tensiune?2.Acest kit puate ajunge la puterea de pana 170W fara a distorsiona?3. AM uitat sa mentionez ceva imi trebuie traf pentru a alimenta doua astfel de kituri pentru aface in amp stereo .Vreau sa il folosesc la baeramuri si chefuri nu la bloc ci la sali cu inca un ampp de 2X150W Link spre comentariu
zal Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 1. Trafuri de 4...500W/canal ca să meargă lejer ptr sarcina de 4 Ohmi şi la jumate ptr sarcina de 8 Ohmi (mult mai avantajos, consum mai mic, merge ampliful mai rece, distorsiuni mai mici, presiunea acustică cam aceeaşi).2. Habar n-am, depinde de multe variabile aici: nivel semnal (cît de tare ţipă Guţă), gama de frecvenţe (cît de gros sau subţire ţipă Guţă), distorsiuni (cît de răguşit e Guţă), sarcina, tensiune la priză... chiar şi temperatura de afară. De ce nu întrebi producătorul?3. Cu un singur traf, puterea lui se dublează faţă de pct. 1, în ambele situaţii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum