Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce baterie sa pun pe un logan cu statie de 250W?

Vizitator ralphmandl

Postări Recomandate

Vizitator ralphmandl

Salut, am o intrebare ce baterie imi recomandati sa pun pe un logan cu amplif pt tub de bass de 250W RMS.Acum am bateria Stock de 5 ani cu care vine loganu de 45A. Una de 65A ar fi ok? acum toate becurile din masina clipesc in ritmu basului si oricum nu ii dau mai mult de o luna maxim 2 bateriei actuale.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniels

1

• mikella

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

dupa parea mea ar merge cea mai mare baterie care incape in suport. daca folosesti mult statia este bine sa te gandesti si la un alternator de putere mai mare. chiar daca ai o baterie mai mare ea trebuie incarcata

Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl

multumesc pentru sfat, daca pun o baterie mai capabila s-ar putea sa se auda cu distorsiuni mai mici muzica din statie? Daca imi pun un condensator de 1F pe alimentarea statiei vor disparea bataile din becuri in ritmul basului?

Link spre comentariu

am avut si eu chestii de genul ca imi clipeau becurile dupa muzica.baga 1 farad sau mai mare ca nu strica si scapi de problema asta.vezi ca trebuie incarcat capacitorul ca asa daca doar il pui nu prea face treaba.eu ca sa il incarc ii pun firul de minus la capacitor si la plus inserez un bec de 12v ,si tin asa pana se stinge complet becul(cateva secunde dureaza),dupa treaba asta pun plusul la locul lui si gata treaba.succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări