Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Windows 7 - Problema Tuner TV

nightmares993

Postări Recomandate

Am instalat Windows 7 acum 2 zile, e bun, adica sunt multumit. Dar o singura problema am, cu un tuner WinFast TV2000 XP. Am instalat driver-ul de Windows 7 de pe site-ul producatorului (Leadtek) s-a instalat si nimic, tuner-ul tot nu era instalat. Am instalat driver-ul de XP si a mers. Aici problema, de mers merge perfect (eu il folosesc pe S-Video) dar imaginea este alb-negru. Am cautat tot felul de solutii pe google, dar nu am reusit sa rezolv nimic. Poate gasiti voi o solutie.Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nightmares993

2

• elmar

1

Aceeasi problema.Rezolvare:reinstalare Windows XP/SP2.Am avut Windows 7 Eternity dar am renuntat la el deoarece o gramada de aplicatii sunt varza in Windows7,poate mai incolo.Doar pentru un mp4 care nu mergea in xp am instalat win.7,dar ulterior s-a dovedit ca merge si in xp problema de fapt fiind un virus in sectorul de boot al hdd-ului.De exemplu in win.7 sunetul iesea pe mufa de microfon si alte minunatii din astea.

Link spre comentariu

Eu am acelasi tip de tuner tv si in windos (oricare ar fi el xp sau 7)nu merge pe s-video decit alb negru...(cred ca e devina driverul de windows pentru ca pe linux merge perfect pe s-video)dar am o solutie ...nu am folosit mufa s-video ci mufa galbena(video-in)pentru semnalul video...sunetul eu am folosit un cablu cu doua rca la un cap si un jac (stereo )la celant cap si am conectat sunetul direct la calculator.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

eu am rezolvat problema.am instalat cu driverul de xp, am luat de pe internet ultima versiune WinFast PVR(adica WinFast PVR2) de pe siteul Leadtek, am instalat si acum merge ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări