Ovidanie Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 S-a jucat fiica-mea cu aparatul foto si probabil a formatat cardul. Va rog sa-mi recomandati un soft de recuperare a datelor. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 rstudio (aici e text de umplutura ca sa am 15 caractere) Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 RecoverMyFiles - m-a scos din cateva belele (un proiect pe stick si cateva poze pe card)dar e importan ca suportul de memorie sa nu mai fie scris cu alte date pana la recuperare. Link spre comentariu
schukaru Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Zero assumption recovery \ZAR\ iti recupereaza toate pozele care au fost facute mai putin cele suprascrise Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Recuva, soft gratuit, prietenos si foarte bun. Inainte de a-l folosi RTFM (adica cititi instructiunile de utilizare, ca sa nu zic altfel). Si aveti grija ce vrea de fapt Iuserul. Am patit de la cineva sa-i ceara femeia recuperare de poze, am muncit o zi si le-am recuperat, s-a bucurat si dupa ce am formatat, reinstalat si scris in draci pe HDD ne-a intrebat: "Da' filmele de la serbarea lu' ala micu', facute cu aparatul foto??? Pai alea ma interesau cel mai tare!!!" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum