Tunereader Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Buna ziua la toata lumea! Doresc sa construiesc un "aparat de ultrasunete" (pentru fizioterapie), dar nu stiu unde pot gasi un traductor 1-3 Mhz. Banuiesc ca trebuie sa fie un rezonator cu quartz ceva...nu am idee unde pot gasi asa ceva...daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, un link...mi-ar fi de mare folos... . Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Buna ziua la toata lumea! Doresc sa construiesc un "aparat de ultrasunete" (pentru fizioterapie), dar nu stiu unde pot gasi un traductor 1-3 Mhz. Banuiesc ca trebuie sa fie un rezonator cu quartz ceva...nu am idee unde pot gasi asa ceva...daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, un link...mi-ar fi de mare folos... .Ultrasunetele nu lucreaza in gama asta de frecvente. Nu te poti juca cu sanatatea oamenilor. Link spre comentariu
Mindware Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Foloseste si tu un radio pe unde scurte... Link spre comentariu
Tunereader Postat Iunie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2010 As folosi radioul...dar nu pot sa dansez...tocmai de aceea am nevoie de acest aparat. Frecventele de lucru sunt exact cele mentionate in primul post...problema e cu ce pot sa le redau...sonde sunt de cumparat, dar cand am vazut pretul, cu gandul la psihiatru,am uitat de fizioterapeut... http://clujnapoca.olx.ro/aparat-fiziote ... d-85006823 Link spre comentariu
Mindware Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Ok,Imi cer scuze, dar nu mai auzisem de ultrasunete din gama aceea sa fie folosite la fizioterapie.Cel mai bun sfat care ti-l pot oferi e sa folosesti elemntul piezo dintr-un difuzor de inalte de mare putere.Sau macar sa faci experimente cu el.Dar esti sigur ca vrei sa risti sa iti faci mai mult rau decat bine?Banuiesc existenta unui risc , nu?Altceva care sa genereze unde mecanice la acea frecventa,nu cunosc.Mult spor! :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum