Vizitator ionut93 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 sal am o statie Korby 19 si emite dar foarte incet si nu are nici un fel de buton pt marirea volumului la microfon va rog mult ajutati-ma :cry: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Ai revenit... cu chinezaria... )In primul rand ce inseamna ca emite incet, nu bate departe sau audio esti auzit foarte slab?2. Esti sigur ca emiti in FM si nu in AM?3. Acela e microfonul original al statiei? Emitea bine inainte? Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 emite sonor slab si este microfon original emite fm Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Nu ai raspuns la ultima intrebare.Poti incerca sa-i pui in locul microfonului o casca telefonica din aceea cu membrana de plastic, de 200 de ohmi. Sau, poti sa-i schimbi microfonul cu unul care are preamplificator incorporat (de exemplu un Zetagi M99 la care adaptezi mufa ta), ecou si bip. Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 inainte tot asa emitea in int statie are 3 butoane si le-am dat la maxim pe toate poate fi si din alea? Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 si de unde sa fac rost de o casca telefonica si sa mearga la statie (trebuie sa fac ceva modificari in statie?) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Mai, nu stiu ce "butoane" o avea chinezaria in interior, dar e putin probabil sa aiba 3 numai pentru un singur microfon... Fa tu o poza si arata-ne ce ai invartit ca tare ma tem ca ai invartit niste potentiometre semireglabile la care nu aveai ce umbla...Nu trebuie sa modifici nimic in statie, tocmai ti-am spus... in nici un caz nu bagi surubelnita in statieZiceam sa ii inlocuiesti capsula microfonului, care evident se afla in carcasa microfonului, langa comutatorul emisie-receptie. Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 http://i50.tinypic.com/2hwkf6.jpg Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 am inlocuit microfonul din statie cu unul de la un microfon de PC dar tot nu ma aud mai tare mai am un microfon de la niste casti tot de PC nu am incercat sa il pun oare este mai bun decat microfonul de PC ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Da, asa cum am banuit, ai invartit de semireglabile. Sper ca mai stii cum erau, deoarece va trebui sa le pui inapoi. Din pacate ai invartit si in 2 bobine, si pe acelea trebuie sa le repui in pozitia originala. Acele elemente de reglaj (bobine, potentiometre semireglabile) sunt puse de fabrica pentru ca dupa montare statia sa poata fi reglata EXACT, nici intr-un caz pentru ca utilizatorul sa le miste, deoarece refacerea acelor reglaje si alinierea unei statii necesita aparatura complexa si mai ales cunostinte serioase de electronica. Dupa ce reusesti sa o realiniezi, vei vedea daca mai ai nevoie sa faci ceva la microfon sau e ok. Succes! Link spre comentariu
maxxim33 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Ai bagat surubelnita in tot ce a mers sa invirti ? Mai fa rost de o statie si incearca sa o reglezi.Daca ai nimeresti sa le pui la loc esti tare. Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 am reusit sa o aliniez inapoi pt ca am facut o poza inainte sa umblu in ea si am vazut cum erau ms mult de ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum