milo01miau Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Salut!!!!Am facut o comanda la TI de acest integrat (Tas 5613).As dori sa stiu daca a mai realizat cineva vreun montaj cu acesta.As fi recunoscator daca ma poate ajuta cineva cu un cablaj in format pdf sau un cablaj gata facut!Ofer la schimb un integrat(de preferat predare personala in timisoara deoarece nu prea am timp de umblat pe la posta)!!!Mentionez ca am varianta in capsula PHD.Am pus si datele integratului!!!Va multumesc anticipat!!! Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Și eu am căutat cablaje pentru diferite integrate în clasa D, însă n-am găsit nimic. Pe diyaudio sunt o grămadă de proiecte, unu' mai interesant ca celălalt, dar nimeni nu face publice layout-urile cu care se pot realiza PCB-urile. Singura variantă ar fi înscrierea la un grup-buy; am văzut cablaje realizate excelent, însă mie mi se par prea mari costurile pt. livrare (majoritatea sunt făcute în China, de unde ajung la un Johnny în America, urmând ca apoi să plece spre tine). Poate o să apară și la noi ceva... ar trebui să vedem câți sunt interesați de un astfel de proiect și dacă este cineva dispus să conceapă un cablaj pe care să-l comercializeze aici pe forum; Oameni capabili avem: sorteh, danzup, andiy și alții, dar cele câteva grup buy-uri de până acum au mers estul de greu. Parcă țin minte că și Vasile vroia la un moment dat să scoată ceva, însă a renunțat... Link spre comentariu
geordy Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Uite-te un pic aici: http://focus.ti.com/lit/ug/slou286/slou286.pdf ; In special ultimele pagini din pdf LE: iti recomand sa citesti tot pdf-ul ca sa intelegi toate chestiile pentru a putea realiza ampliful. Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Știu desenele din application notes. Crezi că poți face un cablaj după așa ceva, adică listezi la imprimantă și dai cu călcătoru'? Sigur nu merge nici cu metoda foto... la nivelul ăsta, cred că-i musai un cablaj făcut de fabrică. Link spre comentariu
Vizitator sound solutions Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 pt high_ voltage_tm : IRAUDAMP7 te intereseaza ? am ceva cablaje disponibile pt el Pt TAS 5613 nu ai sa gasesti cablaj ,trebuie sa te apuci sa il proiectezi in functie de restul componentelor , Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Interesant proiectul celor de la IR, chiar dacă e diferit de ceea ce discutam noi (driver+tranzistori externi v.s. integrat de putere). Dacă nu-i secret, pune niște poze să vedem și noi cum arată cablajul; spune-mi pe mp care ar fi prețul pt. un PCB (nu ai spus dacă sunt plantate sau doar cablajul). Link spre comentariu
milo01miau Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Ar fi ideal daca l-ar putea realiza cineva de pe forum!!!(contracost bineinteles) Link spre comentariu
milo01miau Postat Iunie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2010 Nu este nimeni interesat? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 De ce nu pui matale mana sa-ti faci cablajul? Nu e foarte greu, toata parte critica cu comutatia si semnalele de inalta frecventa sunt in circuitul integrat, tot ce trebuie sa ai grija este la decuplari, filtrele L-C de pe iesire si cateva alte chestiuni explicate in datasheet. Ai si cablaj recomandat in datasheet, totul e mura in gura doar sa muncesti mai ramane. Experimenteaza vezi ce iese, nu mai astepta sa faca altii munca, chiar si contra cost. Unde mai e contributia ta la proiect asa? Link spre comentariu
milo01miau Postat Iunie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2010 Domnule EmyRulz cu siguranta as fi incercat sa il fac si eu daca aveam posibilitate!!!Nu vad de ce esti asa indignat......eu doar am cerut putin ajutor!!!Daca nu ma poti ajuta nu stiu de ce postezi......Ce este rau in a cere cuiva ajutorul contracost?Eu unul nu vad cu ce am gresit.... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Poate ca am reactionat cam aiurea si imi cer scuze pentru asta. Nu e nimic rau sa ceri ajutorul, dar e mult mai util si educativ sa incerci sa il faci tu. Nu trebuie sa ai posibilitatea sa il faci fizic, sunt oamnei pe acest forum care pot sa iti faca cablaje dublu strat de calitate buna la preturi mai mult decat ok. Nici eu nu imi fac cablajele in casa, de cele mai multe ori dau comada la firme sau mai apelez cateodata la oamenii de pe forum, dar asta nu ma impiedica sa mi le proiectez eu! La asta ma refeream, incearca sa iti pui amprenta pe proiect contribuind cu ceva original la el. Link spre comentariu
milo01miau Postat Iunie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2010 Daca te rog...Ma poti ajuta si pe mine cu un soft mai bun pt proiectare??? Link spre comentariu
Jimmy Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Daca mai ai rabdare pana dupa sesiune, poate esti interesat de-o colaborare. Eu am TAS5630, care are schema identica (cel putin la prima vedere) cu TAS5613, si ma gandeam sa-i fac un cablaj mai 'custom', in functie de restul pieselor pe care le gasesc. Cablajul fizic probabil o sa-l fabrice la comanda o firma de aici din Timisoara care le face prin metoda foto.Legat de softul de proiectare, eu folosesc Altium Designer (se gaseste varianta full, gratis 1 luna, pe site-ul producatorului), care este defapt un Protel mai nou si ceva mai destept. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum