mercenarx Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 salutare!as dori sa achizitionez o statie de lipit smd ( cu aer cald) ce marca ma sfatuiti sa aleg?as dori ca duza de la suflanta sa aiba diferite dimensiuni ( pt diferite stas-uri ale inregratelor sau diferitelor piese realizate in aceasta tehnologie) chiar nu se mai poate fara... astept raspuns, thx anticipattineti cont si de pret,va rog.. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 sa m/ai discutat pe forum .....citeste aici poate itri faci o parere....... viewtopic.php?f=66&t=61063viewtopic.php?f=66&t=60732&p=537595#p537595 Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 sal!mersi de intentie dle comfel dar in posturile indicate de dvs se vorbeste de altceva decat m-ar interesa pe mineas dori o statie de lipit profi , nu solutii empirice ca unul de mai sus gen: "pui pe ansa pistolului sarma de cupru de 0,5mm si lipesti/dezlipesti terminale smd"ce te faci cand schimbi integrate de 1,5 mil/buc cu termimale pe toate 4 laturile? daca integratul inlocuit se dovedeste a fi bun?iti mai da mana sa faci experiente?cine zice "da" inseamna ca-l dau banii afara din casa ideea este ca daca vrei sa lucrezi ,nu sa te joci ,iti trebuie scule performante.noi romanii intotdeauna ne-am priceput la "fente si improvizatii"( am facut si eu destule de-a lungul timpului) , dar intr-un final ajungitot unde trebuie: la scule de calitate...nu cred ca gresesc spunand ca un procent important din procesul depanarii il au si miljoacele de depanare Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 ok dar existau si cateva linkuri interesante ,, nimic m/ai simplu cauta aici .si vei gasi ............................ http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q ... 269e095a87 Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2010 dle comfel , chiar ca va tineti de goange asta am gasit demult, dar probabil ca nu ati fost atent ce am intrebat :pe CARE din multitudinea de oferte s-o aleg? cu alte cuvinte m-ar interesa un raport (calitate -pret)/marca statieivedeti bine ca piata este plina de statii de lipit conventionale si mai putin conventionale...ideea este (ma repet) : pe care o alegi?daca cineva detine o astfel de statie de lipit/dezlipit cu aer cald si este multumit de ea, rog sa ma informeze si pe mine multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 dle comfel , chiar ca va tineti de goange asta am gasit demult, dar probabil ca nu ati fost atent ce am intrebat :pe CARE din multitudinea de oferte s-o aleg? cu alte cuvinte m-ar interesa un raport (calitate -pret)/marca statieivedeti bine ca piata este plina de statii de lipit conventionale si mai putin conventionale...ideea este (ma repet) : pe care o alegi?daca cineva detine o astfel de statie de lipit/dezlipit cu aer cald si este multumit de ea, rog sa ma informeze si pe mine multumesc anticipatimi cer scuze ca am intervenit pe acest topic ,fii sigur ca nu o sa se m/ai intample eu am o astfel de statie de cativa ani si am traso pe dreapta din lipsa de consumabile de calitate si alte dezavantaje ......................................................... ............................. Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2010 care ar fi dezavantajele?si despre ce consumabile e vorba?fara suparare, dar inafara de niste memorii smd altceva nu am mai deslipit, deci practic nu stiu despre prea multedaca aveti vreo informatie ,postati-o orice idee aveti in viitor, pentru mine este binevenita scuze daca v-am jignit, dar nu asta a fost intentia meala buna vedere Link spre comentariu
Bullix Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 http://www.ro/catalog/product_info.php?products_id=4336 Eu o am pe asta de aproape un an si am lipit de cateva sute de ori cu ea. Daca scoti si bani din ceea ce faci, crede-ma ca iti redresezi investitia imediat. Nu e cine stie ce scula (ar spune unii) dar important e ca e termostatata, pe de alta parte trebuie sa tii pasul cu termostatarea, adica sa te uiti la luminita de la Heat Control sa fie aprinsa, ea se stinge mereu cand intra in repaus de termostatare si atunci nu prea mai iese caldura, desi teoretic vorbind ar trebui tocmai sa scoata caldura constanta. Sa fim seriosi, nu suntem in SF-uri. Dar intr-o saptamana de lucrat 10 min pe zi cu ea, te vei obisnui urgent. Vine cu 4 capete si cu o agrafa de bagat sub cracii IC-urilor de scos. PS: am scapat de cateva ori capul pe jos mutand-o, mi-a fost tare frica sa nu se crape ceramica din ea sau chiar sa se intrerupa nichelina. Vad ca n-au fost probleme. Personal o recomand. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 http://www.ro/home.html?page=shop.produ ... e+aer+cald Link spre comentariu
mercenarx Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 multumesc, dar pe ambele link-uri postate de dvs. , browser-ul (mozilla firefox) imi spune : "server not found" :cry: Link spre comentariu
remus68 Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Pentru ca din cind in cind ar trebui sa va reamintiti regulamentul forumului http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=36&t=2390 Acest regulament intra in vigoare in momentul in care accesati Elforum.info! ............................................... - In postarile voastre NU scrieti nume de firme si nici trimiteri spre firme, indiferent de domeniul de activitate ! - NU faceti reclama in posturile voastre. Nu toleram sub nicio forma reclama repetata a produselor comerciale sau a serviciilor fara acordul scris a unuia dintre administratorii saitului. ............................................... Exista mesagerie privata care nu e cenzurata de nimeni. Link spre comentariu
Bullix Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 UAU... OKSa-mi imaginez ca daca discutam despre vreun echipament de 15-20 de mii de euro, imi gaseam si rotile taiate la masina... Link spre comentariu
mercenarx Postat August 5, 2010 Autor Partajează Postat August 5, 2010 UAU... OKSa-mi imaginez ca daca discutam despre vreun echipament de 15-20 de mii de euro, imi gaseam si rotile taiate la masina...bullix ,calm , pls..address -> copy->paste , s.a.m.d.,numai ca nu gasesc despre ce imi spui .poate imi dai mai multe detalii pe mp ,te rog ?pana la urma daca astea-s regulile ...sa nu ma intelegi gresit , nu tin cu "stapanirea" :sstdar ,nu sunt nici impotriva .e normal sa vrei sa stai linistit (drepturi de autor , etc, etc , etc)si la fel de normal mi se pare sa arati asta : majuscule ingrosate s.a.m.ddon't worry, be happy ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum