Vizitator bugy90_homeworld Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 salut. am gasit si eu o schema intr-o carte si am zis sa ma apuc de ea. am facut niste simulari si imi iese forma de unda aiurea la iesire. daca a mai facut cineva aceasta schema poate ma ajuta si pe mine sa ii dau de cap. in q1 am 50uA :cry: :(. multumesc. Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 salut. am gasit si eu o schema intr-o carte si am zis sa ma apuc de ea. am facut niste simulari si imi iese forma de unda aiurea la iesire. daca a mai facut cineva aceasta schema poate ma ajuta si pe mine sa ii dau de cap. in q1 am 50uA :cry: :(. multumesc.Da am facut montajul identic ca in carte acum 30de ani si a mers perfect timp de 15 ani la niste lautari .Poti sa faci pipi pe simulare .Ok ?Apropo : nu am montat t8si t9 . Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Auzit cu ce program faceti simularea Link spre comentariu
Vizitator bugy90_homeworld Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 si aveai exact aceleasi valori sigur? Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 si aveai exact aceleasi valori sigur? Sigur ! Sigur !Sigur !Sigur !Nu ma pricepeam la vremea respectiva sa modific circuitele , doar l-am construit identic si a mers din prima !Piese IPRS Baneasa si IPEE curtea de Arges ! Link spre comentariu
Vizitator bugy90_homeworld Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 da. ai dreptate. fara protectie merge foarte bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum