Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema eletrica, Behringer pmp1280 s defect

Vizitator ilie_kristal

Postări Recomandate

Vizitator ilie_kristal

Salutare tuturor.Am un Behringer pmp1280 s care il folosesc pe un sub de 1200 w de la rcf , pus in punte - 1200w in peak, 900 w continu (dupa specificatiile producatorului). Dupa cateva cantari in care a mers bine acum nu mai functioneaza, in timpul ce il foloseam nu s-a mai auzit nimic in difuzor, nici zgomot de fond, nimic. Am fost nevoit sa-l bag pe Dynacord 1000-2 , pe un canal, sa termin treaba.L-am dus la reparat, mege numai par :bataie tea de mixer cu tot cu efecte (l-am probat pe un amplificator separat). I-a masurat majoritatea pieselor, toti tranzistorii sunt buni, sursa in comutati e buna, protectia pare a fi ok, nu miroasa a ars, nu se vede nimic neobisnuit dar tot nu merge. nu se aude nimic in boxa.Daca poate cineva sa faca rost de schema electrica pt PMP 1280 S sau pt orice model de PMP sau PMH.MULTUMESC ANTICIPAT.Inca ceva : puterea de pe Dynacord de 430 w in 8 omi facea sa se auda subul mai bine si mai profund decat asazisa putere de 900 w de pe Behringer.CONCLUZIA O TRAGETI VOI.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări