adimoscaty Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Un amplificator pentru casti , usor , mic , consum foarte mic .Alimentare : 3VConsum : 100mA Este primul meu proiect Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 felicitari de proiect, a iesit compactsub nici o forma nu scoate 2x1W la 3 W, de abia 20mW in 32 ohm, 110 mW la 4 ohm (nu cred ca exista casti de 4 ohm) Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 nu ştiu de unde-ai scos schema aia, dar e cel puţin dubioasă.şi cablajul... nici el nu e prea bun...spun asta cu vocea ăluia care a folosit 2822 de cel puţin 20 de ori până acum, pentru exact acelaşi lucru.doar că eu nu m-am deranjat cu cablaje, ci am lucrat pe bucăţele de veroboard (plăcuţă cu găurele)... am însă de gând să integrez un 2822 smd pe o plăcuţă cu pcm2806...aş zice să iei datasheetul lui 2822, să vezi cum arată schema electrică de utilizare tipică dată de producător, şi o să înţelegi de ce spun despre schema dată de tine că e dubioasă... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Eh, totusi playerele pe chipset Actions ofera 2x 11mW la 16 ohm, deci 2x 5.5mW la 32 ohm. Fata de asta e totusi rezonabil un 2822, chiar si la 3v. Edit: Totusi lipsa conzilor de cuplaj de pe iesire da de gandit. Sigur castile alea ale tale nu se supara cu 1.5v DC pe ele? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum