Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv YMATU MODEL NO-8148

Vizitator schiopu ion

Postări Recomandate

Vizitator schiopu ion

ma poate ajuta cineva cu o schema pentru acest tip de tv. defectul este nu afiseaza osd. are procesor de comenzi M34300-012SP si jungla cu TA8659AN el functioneaza dar nu pot face cautarea programelor.va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

1

• depanatortv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

inca nu s-a inventat ymatu pe planeta asta... :rade: televizorul are marca yumatu si s-au fabricat in turcia...! sasiul pe care il are acest model este identic cu unul foarte vechi de la daewoo / megavision... :dadaca aveti un integrat m50453-012p pe cablaj , acela este generatorul de caractere pentru osd ...acela ar fi primul suspect...daca nu exista acest circuit integrat pe placa , atunci generatorul de caractere pentru osd este incorporat in procesor...!aaaa...apropos...cautarea se face de pe bordul tvc-ului , nu din telecomanda...eu asa imi amintesc...!

Link spre comentariu
Vizitator schiopu ion

procesorul de comenzi este M34300-012SP la tv.ul YUMATU ma grabeam si am mancat o litera vreau o schema sa vad tensiunile pe pini lui va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări