Vizitator schiopu ion Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 ma poate ajuta cineva cu o schema pentru acest tip de tv. defectul este nu afiseaza osd. are procesor de comenzi M34300-012SP si jungla cu TA8659AN el functioneaza dar nu pot face cautarea programelor.va multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 inca nu s-a inventat ymatu pe planeta asta... televizorul are marca yumatu si s-au fabricat in turcia...! sasiul pe care il are acest model este identic cu unul foarte vechi de la daewoo / megavision... :dadaca aveti un integrat m50453-012p pe cablaj , acela este generatorul de caractere pentru osd ...acela ar fi primul suspect...daca nu exista acest circuit integrat pe placa , atunci generatorul de caractere pentru osd este incorporat in procesor...!aaaa...apropos...cautarea se face de pe bordul tvc-ului , nu din telecomanda...eu asa imi amintesc...! Link spre comentariu
Vizitator schiopu ion Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 procesorul de comenzi este M34300-012SP la tv.ul YUMATU ma grabeam si am mancat o litera vreau o schema sa vad tensiunile pe pini lui va multumesc. Link spre comentariu
depanatortv Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Vedeti aici http://clienti12.claus.ro/~elforum/view ... 63&start=0 si in attach aveti o schema cu procesorul M34300-012SP Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum