Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pt chitara

Vizitator calin_rusu

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Traful de iesire este Hammond 125DSE. Mai greseste omul la masuratori..... :jytuiyu

traful acela este scula ,trebuie sa scoti 5w fara problemepentru 5w trbuie sa ai tensiunea anodica de 250...270v nu 209
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• THOMAS

2

• mila

2

• blue

1

Top autori în acest subiect

Vizitator calin_rusu

In secundarul trafului de alimentare am prize din 60 in 60 V asa ca nu-i problema sa cresc tensiunea pana la 270 V. Am preferat sa testez montajul cu tensiune mai mica in caz ca apar probleme..... Tuburile, exceptie EL84, sunt de prin anii 60, si nu vreau sa le distrug O sa refac traseele de masa si legaturile la grile cu cablu ecranat.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

In secundarul trafului de alimentare am prize din 60 in 60 V asa ca nu-i problema sa cresc tensiunea pana la 270 V. Am preferat sa testez montajul cu tensiune mai mica in caz ca apar probleme..... Tuburile, exceptie EL84, sunt de prin anii 60, si nu vreau sa le distrug O sa refac traseele de masa si legaturile la grile cu cablu ecranat.

nu strici tuburileda, poti creste anodica dupa probe
Link spre comentariu
Vizitator calin_rusu

Am facut un singur punct de masa cat mai aproape de condensatorii de filtraj, am schimbat droselul si.....am scapat de brum :101 . Cu volumul dat la max. parca, parca se mai aude ceva dar e OK. Am crescut si tens anodica pt EL84 la 235V. Nu am 5W la iesire dar suna suficient de tare ca sa enervez vecinii :freaza: . In rest nici o alta modificare. Pe clean suna grozav :da . Pe distors parca-i lipseste ceva....da asta se poate rezolva modificand valorile catorva componente. Inca o data multumesc lui viobio pt sfaturi. Mi-au fost de mare ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări