cristian_draghiescu Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 V-am inteles temerile in ceea ce priveste un acumulator cu litiu, de aceea v-am recomandat elemente NiMh.De fapt aveti doua posibilitati :- alimentati telefonul asa cum v-ati propus, si atunci folositi incarcatorul auto sau un montaj electronic de stabilizare (ale carui componente, in special electroliticii, atentie, vor lucra la temperaturile ridicate de care incercati sa va feriti), sau- alimentati telefonul asa cum v-am propus, lucru care va scuteste de un montaj electronic suplimentar, dar implica inlocuirea elementilor cu litiu din baterie cu elementi NiMh, care nu ridica probleme deosebite in functionare la temperaturi ridicate.Ar mai trebui tinut cont si de faptul ca nici afisajul telefonului nu se impaca bine cu temperaturile extreme.Oricum, in final tot dvs. decideti care solutie vi se pare mai avantajoasa. Link spre comentariu
mike-5 Postat Iunie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2010 In privinta cond. electrolitic, cred ca nu este problema, am gasit care rezista la 105 grade C. Gandesc ca acestia se afla in interiorul autoturismelor si in aparate precum radiocasetofon, radiocd, etc, care stau montate permanent in autoturism. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum