nichishoru Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Si speranta moare!Asteptam cu interes sa aflu ca se mai produce furnir. Bun ,probabil ca se importa.!? Aeromodelisti ar trebui sa stie ceva modelele lor folosesc materiale asemanatoare.Nu?Exista furnir (subtire, parca de 0.7) de toate esentele la un magazin de pe soseaua Fundeni (acccesorii de mobila si placaj, import Italia) la un pret bun: 11 lei o foaie de 50x100 cm, cumparata acum un an si ceva pentru Romanta mea. S-a mulat foarte bine pe curbura carcasei dar au fost probleme cu presarea si adezivul (am incercat cu unul scump special pentru lemn, bazat pe ceva rasina ureeica care era OK doar pe suprafete plane. Concluzia mea e ca cel mai bine se lipeste cu Prenadez desi se incalca regula pastrarii originalitatii (clei de oase).O sa trec pe acolo si o sa mai intreb de preturi. Link spre comentariu
Vizitator rfbursa Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Am ramas foarte placut impresionat ca pe lumea asta mai exista si asemenea oameni care sa pastreze si sa restaureze ceva din trecut .... bravo domnule Link spre comentariu
viopa Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Am reusit sa restaurez MIORITA T1. Asa arata inainte de restaurare... Iar dupa restaurare arata astfel... Panza panoului frontal nu este originala, este de la radio Select. Sper ca aceste informatii sa fie folositoare... Link spre comentariu
Flor Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 ...eu am cumparat "placaj" de 1,5mm ,pentru aeromodelisti,de la Bricostore,o foaie A4 costa 45lei ...45 lei, Dzeule mare. Dar oare cine te-a impiedicat sa cauti pe net cuvantul "modelism" si sa ajungi la (adica pe str.) Calafat ot-adica din - Bucuresti?Adica la cel care face revista asta, care se cheama intr-un anumit fel. ..Nu spun mai multe ca oricum daca o sa cauti dupa datele date de mine..Si nu ii fac reclama pa gratis, hi, hi.Atentie ca are "iuteala maxima 65km/h" si "zambiti cand sunteti filmati".. Link spre comentariu
viopa Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Cred ca ati incurcat locul de postare...Aici este vorba despre reconditionare radio MIORITA...Va rog , deschideti subiect nou.Sau este doar pentru a incurca? Dupa atata timp, acum v-ati gasit sa dati indrumarea? Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Are cineva de vanzare un capac pentru acest radio ? Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Are cineva de vanzare un capac pentru acest radio ? Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Are cineva un capac spate pentru Miorita? Link spre comentariu
viopa Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 Are cineva un capac spate pentru Miorita? Link spre comentariu
viopa Postat August 28, 2013 Autor Partajează Postat August 28, 2013 Are cineva un capac spate pentru Miorita? Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 7, 2020 Partajează Postat Martie 7, 2020 Buna ziua am si eu un radio miorita si nu receptioneaza nimic amplificareea.am reparato problema este ca nu am zgomot de radio este varianta cu 2 diode de germaniu traznistori sft aveti.cunva o schena ca sa leg oscilatoru local la sasiu am atadat foto sasiu Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 La 07.03.2020 la 15:24, okean a spus: Poate va ajuta... Multumesc Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 (editat) La vechimea lui contactele comutatorului de game sînt oxidate , murdare, Curăță toate contactele.Tranzistori cu pini oxidați (am găsit tranzistori cu pini mîncați complet de rugină). Editat Martie 8, 2020 de Nostalgic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum