Vizitator Robert72 Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Salutare tuturor , am primit un Blaupunkt Heilbronn sqm 39 , nu stiu imic despre el nu screi nimic pe el si nu gasesc nimic . Daca stei cineva sau imi poate spune unde sa caut . Si o intrebare care poate nu are legatura cu forumul acesta .... cum demontez usa fata pe o Skoda Fabia din 2001 si ce boxe sunt in ea ? vreau sa le schimb . In portbagaj ce subwoofer pot pune astfel incat sa mai ramana loc in el dar sa si scoata ceva ? Multumesc Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Subwoofer poti sa pui MAC Audio MP Tube 30 nu e foarte mare. si costa vre-o 250 lei sespre usa de Fabia nu stiu nimic si nici despre cas Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 ti-am lasat un nr de telefon pe mp daca vrei sa-ti explic in detaliu cum desfaci fata de usa(nu usa ) si ce mai vrei sa faci,e mult de scris si nu am timp de romane Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum