Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio receptor cu tubul EABC80

Vizitator

Postări Recomandate

am facut un radoireceptor cu amplificare directa, pe UM, cu tubul EABC80 alimentat la 6,6 volti si filament si anodica, bobina are diametrul de 30mm, Cu Em 0.3mm, 90 spire, priza pentru catod la spira 30 de la masa si priza pentru antena la spira 60 de la masa.iesirea este pe un amplificator cu tranzistoare, are putin brum, cred ca brumul provine din faptul ca nu are impamantare .ca antena folosesc o antena tv de camera.

Daca se poate ceva mai multe detalii, schema, poze, conexiunea cu antena, videoclip, etc... icon_jook
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mila

16

• feri.visky

4

• mitokadona

2

• Selena

1

Top autori în acest subiect

radioul este inca in teste, am modificat legarea antenei la capatul bobinei deoarece auditia este mai puternica.atasez schema pe care o folosesc eu... pe viitor voi adauga si un videoclip.http://i50.tinypic.com/1zwgr2t.jpg

Incearca si schema mea si vei vedea diferenta de selectivitate si sensibilitate mai bune fiind vorba de un montaj TRF Reflex. Am receptionat pe unde medii la DX posturi de la mii de Km, folosind antena exterioara si priza de pamant. Pentru posturile locale sunt de acord ca e suficienta si antena de camera...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări