Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Electronika 302

Postări Recomandate

Salut.Am nevoie de schema de la legendarul Electronika 302,an fabricatie 1985 !!!Multumesc pentru intelegere! Cu multa stima,Costica

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

4

• anaflorian52

4

• Spitfire

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut,Chiar asta este!!!!Am tocit tastatura cautand pe net cu gogu,dar nu am gasit-o!!!!Multumesc mult,inca,odata!!Cu multa stima,Costica

Link spre comentariu

Asa o fi !!!Dar banuiesc, ca trebuie sa stie si degetele mainii ,ce sa scrie ,ca sa gasesti!!Multumesc si noapte buna!!

Link spre comentariu

Asa se cauta pe google acest aparat:Портативный кассетный монофонический магнитофон третьего класса "Электроника-302"

Link spre comentariu

Esti tare daca stii limba rusa,taman in Ardeal,si ,tocmai in Timisoara!!!!Am reparat casetofonul!Era un condensator uscat!Daca aveam un ESR-metru era foarte simplu!!!!!

Cu stima,Costica

Anul de fabricatie pare a fi 1984...

http://www.rw6ase.narod.ru/ej/elektroni ... 02_12.html

Nu !!

Casetofonul este 1985,scrie pe el,pe spate si corespunde cu schema de la REMUS 68 perfect!!!

Nu este cel din poza link-ului pus de tine!!Acesta este!!! http://yfrog.com/jwelectronika302igorj

Multumesc pentru interventie.

Se poate inchide.

Link spre comentariu

Anul de fabricatie pare a fi 1984

Acest link este de la modelele 302-1 si 302-2. Modelul 302 s-a produs din 1974 si pina in 1984, cind au intrat in fabricatie cele doua modele aratate mai sus. Iata textul original:"Электроника-302". Московский машиностроительный завод ТочМаш. Выпуск с 1974 года. Магнитофон ''Электроника-302'' выпускался до 1984 года.Nu este exclus ca dupa 1984 sa se fi asamblat inca aparate din acest model, daca au mai fost disponibile carcase si pcb-uri.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări