Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit mivarom

Vizitator dragomir1995

Postări Recomandate

Vizitator dragomir1995

NU am vazut pe schema l a350 ca scoate 33Vcc dupa filtraj bine inteles ca eu o sa fac alt filtraj da no car ar scuate ma intereseaza cu trafu ala de a350 nu cu alt traf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

5

• zal

2

• srdjan

2

• high_voltage_tm

1

Top autori în acest subiect

NU am vazut pe schema l a350 ca scoate 33Vcc dupa filtraj bine inteles ca eu o sa fac alt filtraj da no car ar scuate ma intereseaza cu trafu ala de a350 nu cu alt traf

imi place ca esti f coerent in exprimare, daca si gandesti tot la fel esti pe drumul cel bun!!!!intrebare: de ce te arunci cu capu inainte sa faci montaje cu kituri cand tu habar nu ai nici cea mai mica notiune de acele pieese si nu incepi prin a invata bazele elementare alea electronicii ???
Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Pei mah sa va zic ceva nu eu am facut montajul ci tata si credetim ca cunoaste eleltronica dar momenta nu este in tara si de aceea am intrebat poate pot sa il fac sa se auda mai tare ?

Link spre comentariu
:bataie Corecteaza-ti limbajul daca mai vrei sa stai pe forum! Aici nu esti pe mess cu copii de la scoala!Daca stii sa citesti o schema, uite o parte din schema de la A350 si vezi cu ce tensiuni se alimenteaza etajul final.
Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Da am vazut +-25V.Deci dupa spusele voastre amplificatorul scoate 120W il las asa ca imi junge in in casa si la mici chefurii si baeramuri. Il dau duar la jumate si deja simt basul in piept

Link spre comentariu

N-ai înţeles, la A-350, etajul final se alimentează cu +/-30V (unele exemplare au chiar mai mult), dar în sarcină, la maxim, tens scade la +/-25V. Orice kit vei lega acolo va scoate cel mult tot aceeaşi putere cu ampliful original.

Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Deci pana la urma cati W va scoate totusi masurat astazi si traful nu are 2x22V are 2X24 si dupa redresare si filtrare ajunge undeva la vreo 33V cat va scoate ampul totusi?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări