Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda cu fir Panasonic fz30

Vizitator crazy_rider

Postări Recomandate

Vizitator crazy_rider

Stiu ca exista telecomanezi pt fz30 dar sunt foarte scumpe asa ca am cumparat o mufa jack tata de 2mm (exact ca la telecomanda originala), cablu cu 4 fire si buton, am lipit firele la mufa jack tata, am bagat-o in aparat si in celalalt capat am inceput sa lipesc firele pe rand cu mana. Problema este ca la nici o combinatie de 2 fire nu a facut poza. A mai construit cineva o asemenea telecomanda? Care pini de la mufa jack sunt cei care declanseaza?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicul

1

Vizitator crazy_rider

OOOK Nicul, ms pt link, pare foarte usor de facut dar exista o mica problema, telecomanda aia are 2 butoane, unul de focus si unul de shutter. La aparatele foto aceste 2 butoane sunt unul deasupra celuilalt in butonul normal pe care apesi cand faci poza, nu am gasit pe la nici un magazin un asemenea buton dublu. O sa incerc sa imi fac singur un buton, nu pare sa fie asa greu la prima vedere. o sa pun poze cu piesele necesare si poate chiar un filmulet cu telecomanda in functiune.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator smerc

crazy_rider, ce ai reusit cu butonul dublu? Si eu am nevoie de un buton asemanator, pentru un declansator wireless homemade.

Tare nu as vrea sa folosesc 2 butoane alaturate, unul pentru "half press" si altul pentru "full".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări