Vizitator crazy_rider Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Stiu ca exista telecomanezi pt fz30 dar sunt foarte scumpe asa ca am cumparat o mufa jack tata de 2mm (exact ca la telecomanda originala), cablu cu 4 fire si buton, am lipit firele la mufa jack tata, am bagat-o in aparat si in celalalt capat am inceput sa lipesc firele pe rand cu mana. Problema este ca la nici o combinatie de 2 fire nu a facut poza. A mai construit cineva o asemenea telecomanda? Care pini de la mufa jack sunt cei care declanseaza? Link spre comentariu
nicul Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 cica au mai facut unii, chiar cu succes: http://forums.dpreview.com/forums/read. ... e=20051453 Link spre comentariu
Vizitator crazy_rider Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 OOOK Nicul, ms pt link, pare foarte usor de facut dar exista o mica problema, telecomanda aia are 2 butoane, unul de focus si unul de shutter. La aparatele foto aceste 2 butoane sunt unul deasupra celuilalt in butonul normal pe care apesi cand faci poza, nu am gasit pe la nici un magazin un asemenea buton dublu. O sa incerc sa imi fac singur un buton, nu pare sa fie asa greu la prima vedere. o sa pun poze cu piesele necesare si poate chiar un filmulet cu telecomanda in functiune. Link spre comentariu
Vizitator smerc Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 crazy_rider, ce ai reusit cu butonul dublu? Si eu am nevoie de un buton asemanator, pentru un declansator wireless homemade. Tare nu as vrea sa folosesc 2 butoane alaturate, unul pentru "half press" si altul pentru "full". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum