naminator2003 Postat August 20, 2005 Partajează Postat August 20, 2005 Rog si eu pe cine are vreo schema si eventual cablajul la un egalizator stereo pe 5 benzi, eventual 7 sau chiar mai multe. Cu integrate se fac astea, din cate stiu. Exista si in conex, dar alea sunt mono din cate stiu. mersi Link spre comentariu
Palade Vlad Postat August 20, 2005 Partajează Postat August 20, 2005 Cauta pe pagina 3 ca vei gasi un post Corector de ton pe zece benzi...este facut cu un BAxxx. Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Septembrie 16, 2005 Partajează Postat Septembrie 16, 2005 Vand equalizer stereo format din 4 x BA3812L, controlul facandu-se din 10 potentiometri stereo. Parametri: Q = 1.6 (+/- 0,1) F1 = 37,5633 Hz F10 = 14202.20386 Hz Tensiunea alimentare = 9 - 12V c.c. Potentiometrii de control sunt asezati liniar si sunt rotativi, iar modulul principal se afla sub acestia. Montajul functioneaza superb, este foarte flexibil si usor de instalat in orice carcasa. Pret: 80 LEI (cui i se pare mare acest pret, sa se apuce de calculat frecvente si valorile condensatorilor in functie de acestea ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum