Vizitator Mihai116 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Ma aflu in Cipru si am o mare problema...Aici legatura la internet este greoaie,totusi am reusit sa am una (furand) prin wireless. Viteza este insa f mica...Am un laptop si un adaptor extern wireless,agatat afara pe o teva improvizata.As dori daca ma poate ajuta cineva cu o schita de antena pt a imbunatati nivelul semnalului.Multumesc anticipat pt sfat.... Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Ma aflu in Cipru si am o mare problema...Aici legatura la internet este greoaie,totusi am reusit sa am una (furand) prin wireless. Viteza este insa f mica...Am un laptop si un adaptor extern wireless,agatat afara pe o teva improvizata.As dori daca ma poate ajuta cineva cu o schita de antena pt a imbunatati nivelul semnalului.Multumesc anticipat pt sfat....Nu cred ca gasesti pe cineva de pe acest forum care incurajeaza furtul.. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 @Mihai116 problema a mai fost discutata cauta pe la sectiunea calculatoare - au fost date si cateva exemple,poze s.a.m.d destul de iefine (o antena nu bunicica nu costa nici ea mai mult de 35 E) @gica70 omul a precizat ca "fura" net si probabil il foloseste in scopuri total pasnice poate sunt un nemernic dar eu sprijin "furtul" de net si sa nu aud proverbul: cine fura azi un ou maine va fura un bou. acasa platesc netul (pentru ca nu am alta posibilitate) dar cand sunt in deplasare,cu laptopul, incer sa "fur" de pe unde pot (pe telefon am net tot platit dar e aiurea, ecranul e de doar 3.7 inchi) in Pitesti a fost o perioada in care netul era Free prin anumite zine din oras, asa ca am ramas adeptul netului FREE ! Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Adica moka. Pai incurajeaza-l si da-i ajutor! Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Am vazut la cineva facuta o comunicatie punct la punct cu 2 adaptoare wireless pe USB pe distanta mai mare(nu stiu cat sa zic, dar era destul). Erau puse in conserve.... si indreptate unul spre celalalt. Poti incerca si tu. Dai o gaura in conserva prin care bagi adaptorul/cablul. Asezarea o faci incat antena din adaptor(va trebui sa o vezi sau sa experimentezi mult) sa fie pe axul cilindrului(conserva adica). Apoi indrepti conserva spre antena cealalta. Nu stiu cat de mult si daca te va ajuta.... e relativ foarte emipirica treaba... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 CRed ca asta ar fi OK Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 http://windsurf.mediaforte.com/wifi/wifi_antenna.html link-uri: viewtopic.php?f=66&t=58747 viewtopic.php?f=14&t=47425 (sunt cateva link-uri interesante) http://www.carookee.com/forum/broadcast ... 01105.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum