Vizitator stk Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Salutare am cumparat un boiler electric mentionat de mai sus si mas fi apucat sa montez sus numa ca nu gasesc nici un surub in spate sa pot sa racordez cablu de alimentare acuma intreabarea mea este cum sa dau jos capacul din spate ar fi ceva cleme dar mi se pare suspect sa tina clemele alea toata apa ce sfat imi ziceti? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Parerea mea este sa va adresati unei firme autorizate pentru montarea unui astfel de aparat deoarece la un montaj incorect riscul de electrocutare este mare.Oricum PIF-ul nu se poate face decat in baza unui proces verbal de montare- instalare eliberat de un instalator autorizat,asta in cazul in care doriti ca produsul sa beneficieze de garantie iar dvs. sa fiti absolvit de eventualele probleme care pot aparea. Link spre comentariu
Vizitator stk Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Da asai este dar daca nas avea nici un habar in domeniu electricitatii nas fi postat asemenea cerinte , si tot odata apreciez gestul pe care manifestati cu ingrijorare si va dau dreptate . Vreau sa precizez ca am mai facut instalatii electrice apartamente si casi, cu toate ca numa trei luni de scoala am facut nam ani de zile cumm is altii pentru diploma nu ma tin mare electrician lucrurile elementare si practica stiu dar in situatia asta am dat de un boiler care inca nam montat si ma gindeam sa cer o parere doua si mam mai informat din orasul meu si ma mai informez dar mult apeleaza la forum ca e o rezolvare mai rapida (de ce sa imi bat eu capu apas pe citeva butoane si rezolvat )asta e gindirea majoritara dar eu scriu si jos si daca imi amintesc undeva era mentionat treaba si daca nu gresesc de moderatoru TAVI . Deci inca odata daca cineva sa intilnit cu boileru respectiv sa scrie unde se introduce cablu de alimentare ca sunt doua orifici plin de spuma poli.... nu stiu cum se numeste spuma respectiva ,asa ma gindesc trebe scobit sau astept raspunsu multumesc Link spre comentariu
Vizitator marian_n Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Suruburile sunt sub masca neagra din fata.Cablul se baga printr-o gaura din spate pana sub masca. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Dupa cum a spus si marian_n trebuie sa desfaci masca de plastic, sunt doua suruburi care o prind, dupa care o sa vezi termostatul care are doua fante cu surub unde trebuie sa conectezi cablul de alimentare. Daca nu te descurci o sa fac o poza la al meu. Link spre comentariu
Vizitator stk Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Mersy mult tuturor dupa indicatiile voastre am reusit am gasit toate conexiunile si functioneaza brici va multumesc tuturor se poate incheia topicul Link spre comentariu
Postări Recomandate