Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema EQ-350

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

9

• zal

4

• remus68

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

poate o are cineva pe hartie, si-i poate face o poza, pe net am scotocit si eu si n-am gasit altaaveam nevoie de niste valori la niste condensatori cu stiroflex, pt ca vreau sa inlocuiesc tot ce-i condensator in el, si marcajele de pe unii s-au sters

Link spre comentariu

Măsoară tot ce vrei să schimbi, să nu ai surprize, poate sînt mai precişi cei vechi, deşi am găsit diferenţe înfiorătoare la al meu. Schimbă şi rez, cond electrolitici (merg şi nepolarizaţi, găseşti unii mici ca gabarit), eu am schimbat şi comutatoarele. Am sortat trz şi i-am împerecheat.

Link spre comentariu

am schimbat tot cei condensator pe placa, condensatorii ce i-am pus i-am masurat si se incadreaza in limitele de toleranta, voi pune alti tranzistori mai de doamne ajuta, aveam niste 2sc-uri recuperate dintr-un amplif philipsin rezistente n-am facut inca razie dar fac cat de curand, ce nu este la valoarea marcata schimbcomutatoarele ma bate gandul sa le elimin total, asa nu le prea vad rostul......cu atat mai mult ca vreau sa revopsesc masca din fata(fara bucata unde sunt potentiometrii) si pot elimina usor gaurile cu niste plastic slefuit si apoi vopsit

Link spre comentariu

o sa caut,sper sa gasesc 6 buclater edit: mi-a venit o idee, relativ nebuneasca, sa inlocuiesc cele 3 etaje de amplificare tranzistoriate cu ....etaje cu lampi, mai precis primele 2 etaje cu 6j1p-uri, din care mi-ar trebui 4 buc, + preamplificator final 6h2p/6h6p carcasa e generoasa, un traf si 5 lampisoare incap lejero sa incerca sa fac o schema in seara asta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări