Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa relee cu mercur

Postări Recomandate

1-- nu sint nici cel mai bun , nici cel mai tare...! doar dumnezeu este omniscient , in rest toti ...cit traim , invatam zi de zi...! insa in domeniul pieselor electronice stiu garantat mult mai multe decit dvs si n-o sa accept niciodata sa-mi dati dvs lectii...!2-- mi-am cerut scuze in postul anterior ...asa ca eu consider ca am incheiat divergentele cu dvs...!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

5

• Liviu Ianush

5

• Mikrosha

2

• feri.visky

2

Daca se mai continua cu bascalia si jignirile, nu-i nimic, topicul zboara la bodega sau incep warningurile.Am sters posturile offtopic de mai sus, sper sa nu mai vad vreunul pe aici.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Acest tip de releu este deosebit prin faptul ca poate "rupe" curenti mari fara a deteriora contactul cu frecventa considerabila... Deasemenea fiind ecranat campul perturbator electromagnetic este "aproape" inexistent!!!Utilizarea lui diferita de destinatia lui, este senzor de acceleratie. Montat la diverse unghiuri el poate actiona la diferite nivele de acceleratie...Utilizarea lui ca senzor de pozitie nu prea este indicat pentru ca, practic trebuie sa-l intorci cu apropae 90 de grade ca sa se declanseze. Daca, insa il montez aproape de pozitia de declansare devine nesigur datorita echilibrului instabil dictat de mercurul din el...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări