Vizitator Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 N-ai pentru ce, tovarase! Link spre comentariu
Vizitator Ionut dumitriu Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Salut am o statie storm defender nu mai emite nu mai receptioneaza nimic,pe asq nu se aude nimic, regland squelch stanga dreapta se aude fisiiala aia specifica ,am demontat -o iar innauntru am gasit urm chestie, o fi de aici? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 (editat) Da microfonul l-ai verificat, să nu fie cablul întrerupt ? Ia cere de la un prieten alt microfon compatibil şi încearcă iar.Verifică şi antena, să nu ai mufe dezlipite, cablu scurtcircuitat sau întrerupt.Nu umbla unde nu cunoşti, poţi s-o termini de tot.Dacă ai un multimetru analogic oarecare, pune-l lângă antena staţiei şi apasă pe emisie, ar trebui să se mişte singur acul dacă are emisie. Editat Iunie 14, 2019 de validae Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 Emisie numai cu antena sau sarcina artificiala ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum