Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie CB care nu mai emite

Vizitator ionut93

Postări Recomandate

Vizitator ionut93

Am un Korby 19 care de cand si-au bagat nasu cativa electronisti in microfon nu mai emite si un am schema microfonului va rog ajutati-ma :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

3

• validae

1

• grosu99

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu mai emite ....adica cand apesi pe butonul microfonului nu mai trece in emisie (nu se mai aprinde ledul rosu)?Daca da, incearca sa desfaci microfonul si sa vezi ce este inauntru (daca are electronica suplimentara).Ai putea sa incerci si sa faci scurt succesiv cu o penseta pe mufa de microfon de la statie si sa vezi daca emite.

Link spre comentariu

Ce dracu e Korby? De cand cu chinezariile astea nu se mai descurac omu cu documentatia.... (Daca nu e chinezarie, mea culpa!)Oricum, eu incerc sa te ajut cu ceea ce am, adica microfoanele pentru principalele marci CB cu care m-am intalnit eu. Cel mai probabil ar fi sa se potriveasca cu Midland Alan 77.[attachment=0]microfoane.jpg[/attachment]Succes!PS mufele sunt cele mama, de pe cablu, vazute din fata, nu dinspre cablu.

Link spre comentariu

Foarte fotogenic microfonul....pacat ca telefonu-i nasol :da .Deci nu are electronica iar lipiturile care se vad acolo sunt de la comutator....Nu se intelege mai nimic din poza.Poti incerca cum am zis eu sa faci scurt.

Link spre comentariu

Valeu muica, puseshi o poza enorma... Prima mea tentatie este sa spun ca au fost inversate firele galben si rosu intre ele. In toate microfoanele care le-am desfacut galbenul era firul de microfon. Incearca sa inversezi cele doua fire, ar trebui sa mearga. Succes!PS Ma refer la galbenul subtire, nu la cel gros care e masa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări