Vizitator ionut93 Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Am un Korby 19 care de cand si-au bagat nasu cativa electronisti in microfon nu mai emite si un am schema microfonului va rog ajutati-ma :cry: Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 are microfon in 5 pini Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Nu mai emite ....adica cand apesi pe butonul microfonului nu mai trece in emisie (nu se mai aprinde ledul rosu)?Daca da, incearca sa desfaci microfonul si sa vezi ce este inauntru (daca are electronica suplimentara).Ai putea sa incerci si sa faci scurt succesiv cu o penseta pe mufa de microfon de la statie si sa vezi daca emite. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Ce dracu e Korby? De cand cu chinezariile astea nu se mai descurac omu cu documentatia.... (Daca nu e chinezarie, mea culpa!)Oricum, eu incerc sa te ajut cu ceea ce am, adica microfoanele pentru principalele marci CB cu care m-am intalnit eu. Cel mai probabil ar fi sa se potriveasca cu Midland Alan 77.[attachment=0]microfoane.jpg[/attachment]Succes!PS mufele sunt cele mama, de pe cablu, vazute din fata, nu dinspre cablu. Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 daca puteti sa ma ajutati pot face si o poza la microfon dinauntru si sa vedeti daca e ceva din fire Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Ok, incearca sa pui cateva poze ale microfonului desfacut si ale mufei de pe cablu, sa vedem cu ce seamana. Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 http://D:\microfon\DSCF1837 Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 http://D:\microfon\DSCF1837Nu asa se pune ! Dute pe www.tinypic.com Incarca poza acolo si pune pe urma linkul catre ea (cel cu ... ) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Foarte fotogenic microfonul....pacat ca telefonu-i nasol .Deci nu are electronica iar lipiturile care se vad acolo sunt de la comutator....Nu se intelege mai nimic din poza.Poti incerca cum am zis eu sa faci scurt. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Valeu muica, puseshi o poza enorma... Prima mea tentatie este sa spun ca au fost inversate firele galben si rosu intre ele. In toate microfoanele care le-am desfacut galbenul era firul de microfon. Incearca sa inversezi cele doua fire, ar trebui sa mearga. Succes!PS Ma refer la galbenul subtire, nu la cel gros care e masa. Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 http://it.tinypic.com/r/2moqako/6 Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 ms mult de ajutor Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Pai merge sau nu? Link spre comentariu
Vizitator ionut93 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 merge acum da ms mult dyogenes iti raman dator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum