Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweeter bun

Vizitator tsorin

Postări Recomandate

Vizitator tsorin

Va rog sa-mi recomandati un tweeter bun. preferabil cat mai ieftin :)Deocamdata am SAL DTF12. Limita ar fi cam 50euro.O sa fie folosit de la 3kHz, filtru activ 24dB/octava. eventual pot sa tai la 3.5kHzCum suna tweeterele de la visaton? Ma refer la cele cu preturi medii: DT94 pana la G20SC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

4

• Mircea Bartic

3

• Shambala

1

• VTP

1

Top autori în acest subiect

Din tot ce am folosit pana acum, cel mai bun PCT 300.Pentru cei pentru care diametrul mare al hornului este o problema, avand 170 mm, se poate reduce diametrul ( DJ DNA ) sau se face alta flansa.Mentionez ca este recomandat numai pentru hi-fi, nu sonorizari, fiind o calota de 28 mm din matase thailandeza impregnata, cu un motor f. eficient. Hornul asigura o dispersie excelenta, ce bate de departe tot ce mi-a trecut prin mana.VTP

Link spre comentariu

trece si tu specificatile lui !si recomanda-mi si mie un difuzor de 25 cm care sa se potriveasca cu tw asta ! multumesc anticipat ! a si difuzoru sa se potriveasca la o cutie cu volum de 40 litri

Link spre comentariu

PCT-300Description TWEETERSize (in.) 1.5Power RMS (Watts) 40Fs (Hz) 1300.0Sensitivity 1w/1m (dB) 91Frequency Range (Hz) 1300-25000Magnet Material FerriteDiaphragm Material Silk

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări