Vizitator seryfull Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 bai habar nu am pana nu ascult, dar am sa vad eu si am sa-ti zic daca merita sau sa-ti mai cumperi sa le pun in incinta!!!si maine daca le scoti sa-mi zici si mie modelul!! plssss!!!Am dat dimensiunile sa-mi faca incintele de 50x25x30cm!!!Am sa vad ce poate duce daca nu ajung la parerea ta!! )))Altefel le ARUNC PE GEAM!!!! ))))) Link spre comentariu
Blak Postat August 23, 2004 Partajează Postat August 23, 2004 Sa ma anunti si pe mine dupa ce termini proiectul ce parere ai Link spre comentariu
Vizitator HK Postat August 23, 2004 Partajează Postat August 23, 2004 Am un TDA 7294 cu filtru activ de 80W pe un ATTO 12" de 60w reali :roll: intr-o cutie de PAL 40X40x40 cu un tub de bass reflex in spate si se aude binisor. Link spre comentariu
Blak Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 tu ai alt model nu ala cu membrana rosie Link spre comentariu
Vizitator seryfull Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 bai, are membrana rosie, ce rost are sa te mintInca nu am terminat proiectul, dar am sa te anunt. Link spre comentariu
Blak Postat August 30, 2004 Partajează Postat August 30, 2004 vb cu HK nu cu tine... ... Link spre comentariu
Vizitator HK Postat August 30, 2004 Partajează Postat August 30, 2004 la mine are membrana din spuma si conul :lol: e dintr-un plastic :P Link spre comentariu
Vizitator uratuu Postat August 31, 2004 Partajează Postat August 31, 2004 ATTO am si eu, dar vad ca nici unu dintre voi nu are modelul meu, difuzorul este de 10" scrie pe el cika 220w in 4 oameni :lol: si are membrana neagra tot din spuma iar CONUL la mine este din hartie(paper) suflat cu o pelicula foarte fina de cauciuc sau ce naiba este, difuzorul este bagat intr-un "cutioi" bass reflex de 60cm inaltime, 40cm latime si 40cm adancime si ce pot sa zic e ca la 50w RMS imi tremura pantalonii pa mine si banuiesc ca difuzorul rezista la limita la puterea asta pentru ca dupa 30 min de ascultat aproape la maxim, centrul conului este cald spre fierbinte, deci bobina se incalzeste cam tare. Despre difuzoarele de care ati vorbit mai devreme nu stiu nimica, cemai stiu e ca mi'a mai picat in mana un ATTO de 8" pe 8 OHM pe care mai mult am facut experimente, in cele din urma i'am dezlipit membrana & conul + centrajul de sasiu si am observat ca suportul pe care era bobina infasurata era din aluminiu sau un aliaj care seamana cu aluminiu, ceea ce vroiam sa spun e ca aceste difuzoare sunt destul de rezistente dc nu dai cu prea multi wati in ele. Link spre comentariu
Vizitator picolominii Postat Septembrie 15, 2004 Partajează Postat Septembrie 15, 2004 Da am avut shi eu 2 dif dastea shi m-au dezamaagit tare dar am reushit sa fac sa scap de ele. Asta e m-am intepat ca am crezut ca fac o afacere daca le iau asha ieftin shi daca sunt asha MARI shi PROASTE.mai fa shi tu nishte experimente cu ele Link spre comentariu
Vizitator smart Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Am si eu 2 difuzoare ATTO de 12" si as vrea sa shtiu parametri la ele am modelul NO:KSW-1230 Care poate sa ma ajue si pe mine ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum