Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunt bune difuzoarele Atto???

Vizitator seryfull

Postări Recomandate

Vizitator seryfull

bai habar nu am pana nu ascult, dar am sa vad eu si am sa-ti zic daca merita sau sa-ti mai cumperi sa le pun in incinta!!!si maine daca le scoti sa-mi zici si mie modelul!! plssss!!!Am dat dimensiunile sa-mi faca incintele de 50x25x30cm!!!Am sa vad ce poate duce daca nu ajung la parerea ta!! :))))Altefel le ARUNC PE GEAM!!!! :))))))

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

9

Vizitator uratuu

ATTO am si eu, dar vad ca nici unu dintre voi nu are modelul meu, difuzorul este de 10" scrie pe el cika 220w in 4 oameni :lol: si are membrana neagra tot din spuma iar CONUL la mine este din hartie(paper) suflat cu o pelicula foarte fina de cauciuc sau ce naiba este, difuzorul este bagat intr-un "cutioi" bass reflex de 60cm inaltime, 40cm latime si 40cm adancime si ce pot sa zic e ca la 50w RMS imi tremura pantalonii pa mine si banuiesc ca difuzorul rezista la limita la puterea asta pentru ca dupa 30 min de ascultat aproape la maxim, centrul conului este cald spre fierbinte, deci bobina se incalzeste cam tare. Despre difuzoarele de care ati vorbit mai devreme nu stiu nimica, cemai stiu e ca mi'a mai picat in mana un ATTO de 8" pe 8 OHM pe care mai mult am facut experimente, in cele din urma i'am dezlipit membrana & conul + centrajul de sasiu si am observat ca suportul pe care era bobina infasurata era din aluminiu sau un aliaj care seamana cu aluminiu, ceea ce vroiam sa spun e ca aceste difuzoare sunt destul de rezistente dc nu dai cu prea multi wati in ele.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator picolominii

Da am avut shi eu 2 dif dastea shi m-au dezamaagit tare dar am reushit sa fac sa scap de ele. Asta e m-am intepat ca am crezut ca fac o afacere daca le iau asha ieftin shi daca sunt asha MARI shi PROASTE.mai fa shi tu nishte experimente cu ele

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări