Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunt bune difuzoarele Atto???

Vizitator seryfull

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

9

Vizitator seryfull

habar nu am ca le-am luat din magazin si nu mi-a dat nimik la ele,nici macar o hartie cu caracteristici!Dar macar sunt bune dif Atto in general?? Ai auzit cumva??

Link spre comentariu

nu merge atto + tweeter...asta cu membrana rosie se opreste undeva la 3500-4000hz...iar un tweeter normal pleaca de pe la 5000hz..si frecventa aia..trebuie sa o recuperi cu un difuzor de medii...deci doar pe 3 cai merge...Ca asa am incercat si eu ..si am cutia acasa 2 dif-uri de astea cu membrana rosie(de 20cm)...+ un tweeter si se aude naspa rau...lipsesc mediile...parerea mea... Astea 2 sunt legate in serie si dau cu o statie de 25W in ele si deja nu mai pot difuzoarele...Mai am 12" 2 bucati pe un subwoofer dar modelul ala negru tot...si alea se aud mai bine..si rezista si la putere mai mare...

Link spre comentariu
Vizitator seryfull

mie mi-a spus cel de la magazin ca aceste difuzoare sunt pentru bass+medii, si mi-a recomandat un tweeter la ele care merge maxim pana in 100 W, mi-a facut si proba la cele doua si se auzea bine, dar nu stiu ce fel o sa sune in incinta!Ce model ai tu? eu am NO:BW-1029 8 OHMI

Link spre comentariu

nu'sh ce ti-a zis ala..eu iti spun dupa ce le-am probat pe incinta....deci bass-ul se auzea binisor..dar se auzea ca o boxa de kkt..sincer..ii lipseste ceva..si eu cred ca acea frecventa dintre 4000hz si 5000hz...in fine...parere mea...Oricum sunt slabe dif-urile..eu nu as mai cumpara nici sa ma bati modelul asta...o sa-ti zic maine ce model am exact..cand o sa scot un difuzor din incinta..pt ca eu am boxele in alta parte nu acasa...P.S : ce e era cu sunt cele mai moarte difuzoare aruncale pls?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări