Vizitator seryfull Postat August 20, 2004 Partajează Postat August 20, 2004 am luat doua dif de 150 W Atto de bass+medii ce spune-ti sunt bune??la 1.000.000 Link spre comentariu
Vizitator mart Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 ce caracteristici au ... :?: ai intrebat si tu ceva de genul asta"Mi`am luat masina, oare e buna ?" 8) Link spre comentariu
Vizitator seryfull Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 habar nu am ca le-am luat din magazin si nu mi-a dat nimik la ele,nici macar o hartie cu caracteristici!Dar macar sunt bune dif Atto in general?? Ai auzit cumva?? Link spre comentariu
Blak Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 eu am un subwoofer din 2 atto-uri..si sunt multumit de ele...care il ai pe ala cu membrana rosie? Link spre comentariu
Vizitator seryfull Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 eu am cu membrana rosie sunt bune? Link spre comentariu
Blak Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 parerea mea parca sunt un pic mai slabutze decat alea negre..si la putere si randament..acu nu'sh ...dc.... Link spre comentariu
Vizitator seryfull Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 ale tale de cati inch sunt? ale mele de 10 inch, ai vreo idee ce incinta imi trebuie pentru o boxa. atto+tweeter? Link spre comentariu
Blak Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 nu merge atto + tweeter...asta cu membrana rosie se opreste undeva la 3500-4000hz...iar un tweeter normal pleaca de pe la 5000hz..si frecventa aia..trebuie sa o recuperi cu un difuzor de medii...deci doar pe 3 cai merge...Ca asa am incercat si eu ..si am cutia acasa 2 dif-uri de astea cu membrana rosie(de 20cm)...+ un tweeter si se aude naspa rau...lipsesc mediile...parerea mea... Astea 2 sunt legate in serie si dau cu o statie de 25W in ele si deja nu mai pot difuzoarele...Mai am 12" 2 bucati pe un subwoofer dar modelul ala negru tot...si alea se aud mai bine..si rezista si la putere mai mare... Link spre comentariu
Blak Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 si apropo ai dat un milion pe alea???? bucata??? e doar 515.000lei buc de 10".... Link spre comentariu
Vizitator seryfull Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 mie mi-a spus cel de la magazin ca aceste difuzoare sunt pentru bass+medii, si mi-a recomandat un tweeter la ele care merge maxim pana in 100 W, mi-a facut si proba la cele doua si se auzea bine, dar nu stiu ce fel o sa sune in incinta!Ce model ai tu? eu am NO:BW-1029 8 OHMI Link spre comentariu
Vizitator seryfull Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 sunt cele mai moarte si sparte difuzoare aruncale... Link spre comentariu
Vizitator seryfull Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 :twisted: :evil: :evil: :roll: :oops: :P :x :shock: :lol: :cry: :arrow: sunt cele mai moarte difuzoare aruncale pplz..... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 Ai si tu rabdare :twisted: Daca a folosit careva acest tip de difuzor o sa-ti raspunda . Link spre comentariu
Blak Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 nu'sh ce ti-a zis ala..eu iti spun dupa ce le-am probat pe incinta....deci bass-ul se auzea binisor..dar se auzea ca o boxa de kkt..sincer..ii lipseste ceva..si eu cred ca acea frecventa dintre 4000hz si 5000hz...in fine...parere mea...Oricum sunt slabe dif-urile..eu nu as mai cumpara nici sa ma bati modelul asta...o sa-ti zic maine ce model am exact..cand o sa scot un difuzor din incinta..pt ca eu am boxele in alta parte nu acasa...P.S : ce e era cu sunt cele mai moarte difuzoare aruncale pls? Link spre comentariu
Blak Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 100W?????? mama....pt ce trebuie un tweeter asa puternic cand dif-urile alea au maxim 50W RMS??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum