Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor - joc pe TV (terminator)

Son of Sound

Postări Recomandate

Presupun ca o parte din voi va mai amintiti de jocurile alea pe televizor gen "Terminator", "Milenium" ... :dans: Se intampla sa mai am un astfel de joc acasa si ma gandeam cum l-as putea conecta la un monitor de PC ... stiu ca am vazut mai demult la cineva un monitor de PC "adaptat" la respectivul joc, dar atunci nu eram interesat de cum l-a conectat ...Aveti idee cum l-as putea conecta ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Son of Sound

4

• Kuki

1

• yo9hnf

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Chestia asta iasa din calcul ... de banii aia pot lua inca un televizor :rade:

Ideea era alta si anume sa nu mai tot leg jocu' la TV de fiecare data si sa-l las legat la un monitor care oricum prinde praf ... in plus ii mai mult un "moft" de-al meu sa fac chestia asta.

Oricum o sa ma joc de 2-3 ori dupa care jocul o sa-si ocupe iar locu' din sertar, repet chestia asta cu monitorul ii mai mult de dragu electronicii.

Pun si configuratia pinilor de la mufa monitorului poate ma ajuta cineva http://pinouts.ru/Video/VGA15_pinout.shtml

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări