Toader Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Mai mult ca sigur ca nu a incercat cineva urmatorul proiect de la Ciare.Dar daca cineva l-a incercat, poate da detalii asupra filtrului folosit?S-ar putea sa-l abordez datorita unei oportunitati ivite privitor la pretul difuzoarelor in cauza.Multumesc. http://www.ciare.com/pdf/Progetti/MyPer ... er/H05.pdf Link spre comentariu
Toader Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Cam asa ceva ar iesi, din pct de vedere vizual, ca marime. http://www.audiocostruzioni.com/a_d/dif ... 5-luca.htm Link spre comentariu
VTP Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 HF32 are taierea la 700 Hz si 3.500 Hz, ord.II 12 dB/oct. Are compensare din constructie, dar se poate utiliza si un filtru conceput DIY pe aceleasi frecvente si cu linearizarea impedantei pentru HM500. se poate utiliza si filtrul pe care l-am dat la incinta facuta de mine, eventual cu unele corectii minime de egalizare. Link spre comentariu
Toader Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Multumesc frumos de sfaturi.Toata stima. Link spre comentariu
Electron Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Din pacate au disparut toate imaginile la acest proiect. Rog autorul sa le puna din nou, macar o parte din ele.Multumesc! Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 Din pacate au disparut toate imaginile la acest proiect. Rog autorul sa le puna din nou, macar o parte din ele.Multumesc! Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Tocmai ce am primit pe mana de la niste prieteni din Bucuresti un set asemanator cu acesta,woferul este modelul nou fara garnitura pt prindere pe fata,hw251N ,medii tot hm500 iar ca tweetere am luat noile ht322 cu flansa metalica,calota de 32mm si magent neo.La un test in mana, me like .Calota tw este mai moale ca vechile Pt383 si mt322 ca atare suna mai placut,rafinat ,nu au pic de duritate sau asprime,sper sa nu fi disparut si din claritate sau detalii Nu am mai avut pe mana calota de medii decat modele de 1,5' din boxe vintage deci nu stiam la ce sa ma astept,or suna ca o medie sau ca un tweeter mai mare,insa suna gras,are medie-joasa plina si culmea,nu prea urca ,in ciuda mms mic,are inalte si clopotei mai putin ca un midwoofer cu con,probabil nu are vieti Boxele sunt o abordare de 'sicrie' gen Avalon Eidolon ,un floorstand de podea de vreo 65L volum brut.Sa vedem ce o iesi. Link spre comentariu
Bubu Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Tocmai ce am primit pe mana de la niste prieteni din Bucuresti un set asemanator cu acesta,woferul este modelul nou fara garnitura pt prindere pe fata,hw251N ,medii tot hm500 iar ca tweetere am luat noile ht322 cu flansa metalica,calota de 32mm si magent neo.La un test in mana, me like .Calota tw este mai moale ca vechile Pt383 si mt322 ca atare suna mai placut,rafinat ,nu au pic de duritate sau asprime,sper sa nu fi disparut si din claritate sau detalii Nu am mai avut pe mana calota de medii decat modele de 1,5' din boxe vintage deci nu stiam la ce sa ma astept,or suna ca o medie sau ca un tweeter mai mare,insa suna gras,are medie-joasa plina si culmea,nu prea urca ,in ciuda mms mic,are inalte si clopotei mai putin ca un midwoofer cu con,probabil nu are vieti Boxele sunt o abordare de 'sicrie' gen Avalon Eidolon ,un floorstand de podea de vreo 65L volum brut.Sa vedem ce o iesi. Buna seara Mai aveti schema, valorile componentelor filtrului si dimensiunile rezonatorului? Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum