Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta BR cu difuzoare CIARE

VTP

Postări Recomandate

• Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

17

• VTP

15

• CBI

13

• hpavictor

11

Top autori în acest subiect

Imagini postate

HF32 are taierea la 700 Hz si 3.500 Hz, ord.II 12 dB/oct. Are compensare din constructie, dar se poate utiliza si un filtru conceput DIY pe aceleasi frecvente si cu linearizarea impedantei pentru HM500. se poate utiliza si filtrul pe care l-am dat la incinta facuta de mine, eventual cu unele corectii minime de egalizare.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Tocmai ce am primit pe mana de la niste prieteni din Bucuresti un set asemanator cu acesta,woferul este modelul nou fara garnitura pt prindere pe fata,hw251N ,medii tot hm500 iar ca tweetere am luat noile ht322 cu flansa metalica,calota de 32mm si magent neo.La un test in mana, me like :40 .Calota tw este mai moale ca vechile Pt383 si mt322 ca atare suna mai placut,rafinat ,nu au pic de duritate sau asprime,sper sa nu fi disparut si din claritate sau detalii

Nu am mai avut pe mana calota de medii decat modele de 1,5' din boxe vintage  deci nu stiam la ce sa ma astept,or suna ca o medie sau ca un tweeter mai mare,insa suna gras,are medie-joasa plina si culmea,nu prea urca ,in ciuda mms mic,are inalte si clopotei mai putin ca un midwoofer cu con,probabil nu are vieti

Boxele sunt o abordare de 'sicrie' gen Avalon Eidolon ,un floorstand de podea de vreo 65L volum brut.Sa vedem ce o iesi.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Tocmai ce am primit pe mana de la niste prieteni din Bucuresti un set asemanator cu acesta,woferul este modelul nou fara garnitura pt prindere pe fata,hw251N ,medii tot hm500 iar ca tweetere am luat noile ht322 cu flansa metalica,calota de 32mm si magent neo.La un test in mana, me like :40 .Calota tw este mai moale ca vechile Pt383 si mt322 ca atare suna mai placut,rafinat ,nu au pic de duritate sau asprime,sper sa nu fi disparut si din claritate sau detalii

Nu am mai avut pe mana calota de medii decat modele de 1,5' din boxe vintage  deci nu stiam la ce sa ma astept,or suna ca o medie sau ca un tweeter mai mare,insa suna gras,are medie-joasa plina si culmea,nu prea urca ,in ciuda mms mic,are inalte si clopotei mai putin ca un midwoofer cu con,probabil nu are vieti

Boxele sunt o abordare de 'sicrie' gen Avalon Eidolon ,un floorstand de podea de vreo 65L volum brut.Sa vedem ce o iesi.

Buna seara

Mai aveti schema, valorile componentelor  filtrului si dimensiunile rezonatorului?

Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări