Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

protek506

luc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luc

6

• Nonny149

5

• bogdan546

5

• Craciun

3

Top autori în acest subiect

In opinia mea cumperi o scula pricopsita doar daca scoti rapid banii investiti in ea. Altfel doar ptr hobby cumpara o scula ce poate fi reparata in caz ca se strica integratele din ea(in principal convertoarele ICL7107 sau 7106 din ea). Eu am folosit pana luna trecuta un multimetru rusesc T05 digital pe care l-am cumparat in 1992 si l-am dat cu drag unui prieten care e super multumit de el. Acum am un U22(scula de buzunar chinezeasca cu generator de semnal incorporat) si un DT2007(din targ) digitale si un T20 foarte bun care e la verificarea calibrarii la cei de la metrologie. In fine daca ai banii si iti place jucaria de ce sa nu o cumperi , nu :) Succes 8) Daniel, Ploiesti

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Nu stiu pentru ca eu cand am venit aici la firma l-am gasit aruncat printre alte gunoaie. Mi-a fost mila de el si la-m curatat de arata ca nou dar functioneaza aiurea.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

de defect nu cred ca-i chiar asa defect, poate doar dereglat. Vad ca merge si conectat la calculator si toate bune doar ca masoara total aiurea.Cine mi-l repara sunt dispus sa dau 1 mil

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Are tata unu (electronist de meserie). Mie mi s-a parut extrem de bun, desi continui sa cred ca e cam prea scump. Oricum, toare reading-urile sunt aproape imediate ... practic nu sta deloc sa se gandeasca.

Link spre comentariu

am citit toate datasheeturile posibile,si tot nu am inteles sigur masoara de la 10nf in sus?si bobine de la 10mh in sus?asa tind sa cred odata ce zice ca asta e rezolutia.adica el ar vedea pe ultimul digit de la cifra1(reprezentand 10) >9,99.daca e asa atunci e mai puturos decat un M890G care masoara de la 1pf.boqdanm poate intrebi tu pe tatal tau ca sa stiu si eu sigur inainte de a-mi cumpara.

Link spre comentariu

Nu e neaparat necesar sa masoare de la 10nF respectiv 10mH in sus , daca are mai multe game probabil or fi specificat rezolutia la ultima gama cea cu domeniul maxim si s-ar explica specificatia. Altfel @luc are dreptate si nu se merita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări