luc Postat August 20, 2005 Partajează Postat August 20, 2005 merita de cumparat protek506?cine are ce ma sfatuieste? Link spre comentariu
niq_ro Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 eu ma un Protek 323 de care sunt foarte multumit.. da' sa ne uitam de Protek 506 la http://www.tequipment.net/Protek506.asp eu zic ca merita :wink: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 Am un 506 defect si nu stiu unde as putea sa-l repar. Link spre comentariu
draku Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 intr-o vreme cei ce la conex electronic se ocupau si cu reparatii de ap de masura...acum nu stiu daca mai fac asa ceva.... Link spre comentariu
Craciun Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 In opinia mea cumperi o scula pricopsita doar daca scoti rapid banii investiti in ea. Altfel doar ptr hobby cumpara o scula ce poate fi reparata in caz ca se strica integratele din ea(in principal convertoarele ICL7107 sau 7106 din ea). Eu am folosit pana luna trecuta un multimetru rusesc T05 digital pe care l-am cumparat in 1992 si l-am dat cu drag unui prieten care e super multumit de el. Acum am un U22(scula de buzunar chinezeasca cu generator de semnal incorporat) si un DT2007(din targ) digitale si un T20 foarte bun care e la verificarea calibrarii la cei de la metrologie. In fine daca ai banii si iti place jucaria de ce sa nu o cumperi , nu Succes 8) Daniel, Ploiesti Link spre comentariu
luc Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 rog pe vasile sa imi spuna si mie cum s-a stricat protekul lui. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 Nu stiu pentru ca eu cand am venit aici la firma l-am gasit aruncat printre alte gunoaie. Mi-a fost mila de el si la-m curatat de arata ca nou dar functioneaza aiurea. Link spre comentariu
luc Postat August 26, 2005 Autor Partajează Postat August 26, 2005 poate totusi nu are nimic ars.as fi vrut sa stiu daca sunt sensibile la socuri de curent Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 de defect nu cred ca-i chiar asa defect, poate doar dereglat. Vad ca merge si conectat la calculator si toate bune doar ca masoara total aiurea.Cine mi-l repara sunt dispus sa dau 1 mil Link spre comentariu
luc Postat Decembrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2005 cine poate sa imi spuna la acest multimetru,de unde masoara condensatori si bobine.adica care e minimul de unde masoara,ca nu am inteles din manualele care le-am gasit. Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 22, 2005 Partajează Postat Decembrie 22, 2005 E ceva ciudat in datasheet : zice ca rezolutie pe capacitati ai 0.01uF adica 10nF, iar la bobine 0.01H adica 10mH. Mi se pare aiurea vezi daca gasesti un user manual la el. Link spre comentariu
bogdanm Postat Decembrie 22, 2005 Partajează Postat Decembrie 22, 2005 Are tata unu (electronist de meserie). Mie mi s-a parut extrem de bun, desi continui sa cred ca e cam prea scump. Oricum, toare reading-urile sunt aproape imediate ... practic nu sta deloc sa se gandeasca. Link spre comentariu
luc Postat Decembrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2005 am citit toate datasheeturile posibile,si tot nu am inteles sigur masoara de la 10nf in sus?si bobine de la 10mh in sus?asa tind sa cred odata ce zice ca asta e rezolutia.adica el ar vedea pe ultimul digit de la cifra1(reprezentand 10) >9,99.daca e asa atunci e mai puturos decat un M890G care masoara de la 1pf.boqdanm poate intrebi tu pe tatal tau ca sa stiu si eu sigur inainte de a-mi cumpara. Link spre comentariu
bogdanm Postat Decembrie 22, 2005 Partajează Postat Decembrie 22, 2005 Slabe sanse sa-l prind cu aparatul in fata zilele astea Dar o sa incerc. Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 23, 2005 Partajează Postat Decembrie 23, 2005 Nu e neaparat necesar sa masoare de la 10nF respectiv 10mH in sus , daca are mai multe game probabil or fi specificat rezolutia la ultima gama cea cu domeniul maxim si s-ar explica specificatia. Altfel @luc are dreptate si nu se merita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum