Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TELECOMENZI DIN ITALIA

Postări Recomandate

Va Salut! am si eu doua telecomenzi din Italia si nu stiu la ce tv-uri se potrivesc,pe prima telecomanda scrie MODEL: SWP-3538WJ-VDA si inca una este MODEL: SWP-3556WC-ISA,dar nu am gasit pe net o poza la ultima telecomanta. :da Va multumesc. :101

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• misuraelectronic

1

Vizitator comfel

poza este de la prima telec .. MODEL: SWP-3538WJ-VDA...( sigla este de Mivar ) a doua nu exista ,ai citit gresit modelul..............................

Link spre comentariu

Multumesc ! da asa este ca poza care v-am atasato aici este de la telecomanda MODEL: SWP-3538WJ-VDA ,imi cer scuze ca nu am scris corect Modelul la a doua telecomanda,acesta este Modelul corect MODEL:SWP-3556WC-TSA. :da :101 Va astept raspunsul. :dans: Va raman dator. icon_jook

Link spre comentariu

1-- telecomanda cu sufixul tsa este pentru receiver de satelit marca fastweb... :da nu prea aveti ce face cu ea...din pacate...!2-- am mari banuieli ca si cealalta ar fi tot pentru un receiver de satelit...!tot ce am aflat este ca aparatul la care merge este marca VDA...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări