rares01 Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 as vrea sa stiu cam ce pareri au cei care au vazut acest filmfiind un film documentar care combate multe teorii si se dezbat niste teme importante care au de aface cu oamenirea as fi cruios sa vad si parerile celor care au vazut acest film Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 pe care dintre cele 2 variante diferite ati vazut-o...? Link spre comentariu
rares01 Postat Iunie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2010 ambele le-am vazut Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 întrebări de-astea pui la bodegă: faci frumos un topic şi întrebi...aici ziceam că avem discuţii mai culte, despre subtitrări, etc... Link spre comentariu
rares01 Postat Iunie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2010 filmu asta este mai cult decat o subtitrare dar ma rog..atunci in cazul asta rog sa mute un moderator subiectu Link spre comentariu
AlinEX Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 din pacate asa functioneaza economia lumii! ca vrem sa credem sau nu asa stau lucrurile... cu cipurile... hmm... pasapoarte, permise de conducere si mai nou buletine de identitate biometrice = RFID = experimente la scara mondiala! Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 da dar in legatura cu partea religioasa ce parere ai? Link spre comentariu
AlinEX Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 ce sa cred? eu unul cred in Dumnezeu insa nu sunt bisericos! nu cred ca un preot sau alta fata bisericeasca este o legatura cu Dumnezeu! Religia este doar o metoda de control! de indobitocire a credulilor! Dumnezeu nu poate fi o institutie! cam asta ar fi in mare parerea mea! Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2010 multi au fost influentati si "fortati" sa creada ca Dumnezeu nu exista cu, care am mai vorbit... e bine ca nu toti gandesc la felnici eu nu sunt "enorias" chiar anumite chestii din religie nu le pot ccrede Link spre comentariu
AlinEX Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Rares! dar in care din cele doua (acum cred ca sunt trei defapt) filme s-a zis ca nu exista Dumnezeu? de religie stiu ca s-a discutat! insa de Dumnezeu.... poate referitor la viziunea religiei asupra Lui! Eu unul asa am inteles...! si Sfanta Bilblie este tare controversata sa stii... Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2010 prima parte in care se vorbeste si despre Iisus ca nu ar fi reala povestea ....referitor la biblie este o carte cu multe descrieri simbolice insa multi credinciosi retin din ea ce nu trebuie ,ea poate fi interpretata in fel si chip Link spre comentariu
AlinEX Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 din cate am retinut eu s-a zis ca avem o viziune gresita asupra lucrurilor! Dumnezeu exista dar nu asa cum credem noi... ca un om batran stand pe un scaun si fabricand un set de legi pe care noi credinciosii trebuie sa le respectam altfel... iazul de foc ne asteapta! Miscarea zeitgeist nu face nimic altceva decat sa deschida ochii lumii ca facem risipa de resurse (care se termina) ca sa mentinem un sistem corupt la infinit(o utopie)! ma rog. partea cu religia e discutabila! fiecare poate crede in ce vrea idea de baza e aia ca religia este o metoda de a tine omul cu o frica de ceva supranatural! si inca ceva! Nu o sa vina nici un mesia din cer sa ne salveze... trebuie sa ne salvam singuri... si putem incepe de aici! fiecare este responsabil sa consume mai putin, sa isi intretina cat poate lucrurile pentru a dura cat mai mult, sa nu arunce gunoi pe unde ii vine, etc... astfel se micsoreaza unele cheltuieli, deci si arderi inutile de combustibili fosili. si ar fi multe multe de discutat... Link spre comentariu
cristian1961 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Nu as dorii sa discut despre Zeit Geist ,sunt multe lucruri acolo adevarate si multe false, as vrea sa discut pe scurt ,un pic despre Dumnezeu ,ca multa lume nu intelege problema ,multi nu au viziune moderna adecvata timpului nostru ,foarte multi se ghideaza dupa putinele cunotinte oferite de religii ,sunt lucruri corecte acolo dar si un noian de prostii asa in cit la sfirsit omul nu mai intelege nimic si ajunge la sfirsit dupa ce incearca unele lucruri care nu-i ies ,sa-si piarda si putina credinta in Dzeu pe care o are . Religiile reale care au fost intemeiate acum mult timp in urma ( nu ma refer la cele infiintate acum citeva sute de ani si cele din timpul nostru ,secte etc care sunt false pe deantregul ) erau de fapt niste cai de cultivare si de crestere spirituala si in grad de constiinta a omului .Ele puteau transforma corpul celui care practica corect si il puteau ajuta sa-si creasca nivelul energiei lui interne ,omul respectiv putea avea anumite capacitati supranormale si putea ainge diferite grade de nemurire energetica sau a corpului fizic . Din nefericire in ziua de azi sa-u pierdut multe cunostinte si religiile au devenit un fel de teorie .Ele nu mai explica ce trebuie sa faca omul sa se ridice spiritual sa-si vindece bolile etc.Preotii spun veniti la noi ca stim noi si va salvam noi .Nu mai astepti sa va salveze preotii ca ei nu pot sa se mai salveze nici pe ei in majoritatea cazurilor daramite pe altii. E trist dar va spun ca nu va venii nici un Mesia sa va salveze,trebuie sa invatati singuri sa va salvati .Un Mesia ( o fiinta inalt iluminata) va poate ajuta sa invatati sa va transformati voi insiva sa va salvati pe voi si pe altii ,nicidecum sa va salveze ia .Astea sunt lucruri gresit intelese si propovaduite de religie . Practic Exista astazi multe scoli de Qigong care predau numeroase tehnici de transformare a corpului uman explica principiile Universului si ce trebuie sa faca oamenii ca sa aiba rezultate . Dar aici e o problema daca maestrul care conduce scoala nu este real totul este simpla teorie nimic nu functioneaza ,deoarece maestrul este cel care emite semnale energetice pentru a ajuta persoana sa avanseze . Ar mai fii cite ceva de discutat dar ar fii prea lung . Dupa 15 ani de cautari a unei cai spirituale adevarate practicind in citeva siteme de Qigong am descoperit in sfirsit o scoala reala care permite o avansare rapida spre nivele inalte ,limita fiind doar capacitatea de intelegere a pesoanei respective .Scoala de numeste FALUNDAFA o straveche scoala de practica spirituala care nu a fost dezvaluita publicului larg in epoca actuala a aceste civilizatii .Maestrul LI HONGZHI a inceput predarea in China cam in anul 1992 . Toate amanuntele le gasiti pe http://www.falundafaromania.net ,ocolo sunt si materialele exercitiile si tot ce va trebuie , gratuit .Este o cale reala de imbunatatire in toate domeniile vietii Dv. Sper sa apreciati ce vi s-a oferit deoarece calea spre Dzeu nu este usor de gasit ,este ca un fir de paianjen care arareori sclipeste in lumina Soarelui . Numai bine. Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 foarte intersant este un punct de vedere de luat in seama...multumesc Link spre comentariu
Optiplex Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 am vazut si eu zeit geist si in primul spune (citez tradus) "si totusi va iubeste ! va iubeste dar daca nu ii ascultati cuvantul si nu ii respectati fiecare comanda va trimite in cazane clocotite sa fierbeti o eternitate haituiti de monstri , si totusi va iubeste ... va iubeste si va vrea banii ! cum sa crezi in asa ceva ? arata nivelul de prostie existent si nivelul de indoctrinare adus de religie ! "Personal cred in Dumnezeu insa cred ca religia s-a indepartat de la scopul ei , nu mai cred in religie , sunt ortodox dar nu ma duc la biserica , daca Dumnezeu e omniprezent si omniscient ... de ce e necesar sa mai merg la biserica sa cer iertare si sa ma rog acolo , Dumnezeu e in inima si iin capul meu. E o mica mare diferenta intre credinta si religie desi nu ar trebui , eu aleg credinta . Cat despre restul aspectelor prezentate acolo ... sunt dureros de evidente . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum