Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Partea de egalizare la un Kenwood, putin ajutor

vlasin_alin

Postări Recomandate

Verifica: pinul 1 de la integrat sa fie la intrare FET100.pinul 2 la semnul marcat pe schema trimisa.pinul 10 la iesirea FET100.alimentarea cu +/-38 sa ajunga la FET100.Masa FET100 sa fie conectata la GND.Ai gresit undeva, altfel nu era nici o problema!

acuma merge, insa egalizarea a aproape insesizabila, mai mult de 2 db nu cred ca se modifica de la un capat la celalalt al potentiometrului. totusi e mai bine decat deloc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vlasin_alin

12

• remus68

8

Zile populare

Top autori în acest subiect

Inlocuieste R21, R22 (parca e de 18K pe schema) cu 10K si vezi cum se regleaza.

am inlocuit, insa tot insesizabil e reglajul, acuma pot sa zic ca am 1db in dreapta la maxim si -1db la stanga.mai mult nu se regleaza.
Link spre comentariu

Inlocuieste R21, R22 (parca e de 18K pe schema) cu 10K si vezi cum se regleaza.

am inlocuit, insa tot insesizabil e reglajul, acuma pot sa zic ca am 1db in dreapta la maxim si -1db la stanga.mai mult nu se regleaza.
Kenwood-ul avea +10db la dreapta maxim, asa scrie pe carcasa lui. Sa mai micsorez rezistentele astea doua?
Link spre comentariu

Scoate R8 (22K) de la FET100 si verifica cum functioneaza corectorul numai cu rezistentele din bucla de reactie de la Kenwood. Daca e amplificare prea mare, maresti R6 asa cum am spus mai inainte.Incearca eventual sa maresti valoarea lui R8 - pune in locul ei un semireglabil de 250K inseriat cu o rezistenta de 22K. In acest mod reactia negativa va fi reglata in functie de pozitiile potentiometrelor de ton ale amplificatorului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări