Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Into the Universe with Stephen Hawking

MifTy

Postări Recomandate

caut subtitrare inclusiv în engleză de la Into the Universe with Stephen Hawking-Ep03-The Story of Everything.pentru celelalte 2 episoade am.e o miniserie de 3 episoade, producţie 2010.de asemenea, dacă există vre-un cunoscător de portugheză, aş fi încântat dacă mi-ar traduce câteva din subtitrările seriei vechi, de 6 episoade, din 1997...asta fiindcă am pus mâna pe serie "la pachet" cu srt-uri în portugheză, şi 3 din 6 episoade au subtitrare echivalentă în română, alte 2 în engleză, şi una deloc.şi sunt cam tămâie la portugheză... :nebunrau:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

4

• paul14

1

• cristian_draghiescu

1

• 3 săptămâni mai târziu...

as vreau si eu subtitrarile in romana pentru episodu 2-3 time travel si the story of everything....ma poate ajuta cineva...eu le am in engleza daca nu prea ma descurc

Link spre comentariu

în limba română???nu prea ai decât să aştepţi să apară pe tvblog, addic7ed, subs, şi aşa mai departe...eu am făcut traduceri, câdnva, dar am lăsat-o baltă: javrele de la tembeliziuni le iau moca de pe internet şi le difuzează ca atare, nici măcar nu sunt capabili să şteargă textele care indică traducătorii şi sincronizatorii, şi în 99% din cazuri, cu tot cu greşeli de ortografie sau traducere :ras:

Link spre comentariu

eu zic să iei taurul de coarne, şi să înveţi engleza. :rade: nu de alta, dar multe filme şi seriale se cam găsesc doar cu subtitrare în engleză.şi dacă eşti genul care citeşte, cărţi, de toate felurile... inclusiv de tarot!!! :limb: alternativ, poţi apela la traducerea cu google translate, chit c-o să fie de 2 bani jumate, măcar îţi faci idee de ce se discută...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări