Vizitator Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 O veste, aparuta pe la sectiunea bodega, m-a intristat profund. Mosu Tuti, care a avut o participare remarcabila si la discutiile radioamatoricesti, se pare ca nu mai este printre noi. Daca este adevarat, se cuvine sa-i aducem un ultim omagiu si din partea noastra. Poate cineva stie cine era cu adevarat acest OM !? Dumnezeu sa-l odihneasca ! L.E. Se pare ca acest site i-a apartinut: http://mosulica.sunphoto.ro/ Link spre comentariu
em2006 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 [attachment=0]tudor.png[/attachment]Ma urc încet si greu,Batut de ploi si soarePe drumul drept mereuCu lacrimi si sudoare.Si tot ma’deamn’un glas :Mai bine mori în cale,in laturi nici un passi nici un pas la vale ! Era motto-ul lui.Dumnezeu sa-l ierte! Link spre comentariu
Yo4You Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca. :cry: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Un mesaj primit: Ma numesc Gabriela,si nu sint radioamator. Am ajuns aici,fiindca cautam sa aflu citi ani avea Mos Tuti. L-am cunoscut acum un an datorita unui forum de plante si flori. Am fost la ei,si ei au fost pe la noi. Statea in Iacobeni- Vara-Dornei si era posesorul unui versant de munte.Pentru mine Tuti era simbolul boierului de vita veche. Avea un arbore genialogic impresionant prin valoare si el era un adevarat om de cultura.Electronist de marca,cu inclinatii spre ale penitei. Cocheta cu poezia si nu ocolea nici proza. Povestea minunat,iar locurile pe unde ne-a plimbat pe munte,erau adevarate locuri de legenda,cu doamne si domnite din alte vremuri.Le-am zis eu " Raiul lui Mos Tuti ". Traia ,neinteles,si mai ales nevorbit.Simtea nevoia de comunicare.Vorbeam mai des la telefon.Era un boier neaos,si asta se simtea imediat.Il regretam !!!! El stie ca atit eu ,cit si sotul meu Romel,il iubim mult.Odihna vesnica !!!!! Link spre comentariu
SirRoger Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Aoleu. Mare pacat. Imi pare tare rau.L-am cunoscut si eu in iarna care a trecut, cand am fost la Vatra Dornei.Se vedea ca e un D OM N de vita si moda veche, asa cum prea putin mai sunt in societatea de azi.Dzeu sa il odihnesca.. Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Intotdeauna logica cereasca face sa dispara cei care ar merita mai putin... Link spre comentariu
yo8rqp Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Sunt mandru ca cineva de pe plaiurile sucevene a putut (prin activitatea sa)sa aiba un impact atat de mare asupra tuturor.Dumnezeu sa-l ierte! Link spre comentariu
YO7DIG Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Am corespondat cu dumnelui pe mail si pe privat , din pacate desi l-am intrebat nu a dorit sa-mi spuna indicativul de radioamator , a preferat cum spunea dumnealui sa fie incognito , poate ca am vorbit de multe ori in banda , era un colaborator deosebit de la care aveai ce invata , daca cineva stie indicativul dumnealui va rog sa-l spuneti , in ultima vreme multi au plecat dintre noi ... Dumnezeu sa-l odihneasca ..... Link spre comentariu
nea_bobina Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 O veste, aparuta pe la sectiunea bodega, m-a intristat profund. Mosu Tuti, care a avut o participare remarcabila si la discutiile radioamatoricesti, se pare ca nu mai este printre noi. Daca este adevarat, se cuvine sa-i aducem un ultim omagiu si din partea noastra. Poate cineva stie cine era cu adevarat acest OM !? Dumnezeu sa-l odihneasca ! L.E. Se pare ca acest site i-a apartinut: http://mosulica.sunphoto.ro/ DRACEA TUDOR - Scurta biografie Nascut pe 18.01.1943, cu origine ucrainiana (Cernauti, tatal Stefan si mama Rodica), stramutat in satul Iacobeni (jud. Suceava) din zona Vatra Dornei. Casatorit la finele lui 1995 cu o frumoasa doamna (Pera Margareta aka Victoritza, cu 12 ani mai tanara, o persoana dinamica si deosebita), au locuit multa vreme in cartierul Vatra Luminoasa din Bucuresti, pe strada Pompiliu Manoliu. Personal, l-am cunoscut atat pe mos Tuti, cat si pe sotia dansului, prin 1994, cand testam banda de CB, proaspat "liberata". Hi. Mos Tuti a avut o "dugheana" in zona intersectiei dintre Calea Mosilor si fostul Bd. al Republicii, in care vindea revista "RET". Desi a sustinut examen pentru autorizare ca radioamator, nu a intrat in posesia vreunui indicativ. Aproximativ prin 2001, ambii soti au picat de acord sa se intoarca pe frumoasele plaiuri ale Vetrei Dornei, unde mos Tuti a avut intr-adevar o multime de teren si dependinte. Amanuntele conteaza mai putin pentru marele public, hi. Nu imi mai amintesc ce facultate terminase mos Tuti (avea studii superioare si cred ca era inginer), dar a fost intotdeauna inclinat spre RF si IT. Cu un umor propriu si o figura de patriarh, de multe ori te putea pacali, crezand ca e mai in varsta decat pare. Pe site-ul lui Emil Matei puteti gasi cateva montaje publicate de mos Tuti, alaturi de unele dintre poeziile sale: http://www.emil.matei.ro/tudor2.php http://www.matei.ro/emil/tudor1.php A plecat dintre noi inainte de a implini 70 ani, in urma cu nici trei saptamani. Dumnezeu sa-i odihneasca spiritul ! Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 ...Mos Tuti a avut o "dugheana" in zona intersectiei dintre Calea Mosilor si fostul Bd. al Republicii, in care vindea revista "RET"...... Bingo. Era lipita de intrarea in fostului cinematograf "Miorita" actual "Europa". De aia cand l-am vazut mi s-a parut ca parca il mai vazusem undeva... ...Nu imi mai amintesc ce facultate terminase mos Tuti (avea studii superioare si cred ca era inginer),... El mi-a zis ca a facut Electronica si ca muncise o viata ca inginer.Prin martie auzind ca stiu OrCad m-a contactat prin YM. Am fost surprins de cat de repede prindea ce i-am zis. Iar intrebarile era pertinente, la obiect. Din ele mi-a fost clar imediat ca facuse multe cablaje la viata lui si avea nevoie doar de succesiunea de comenzi. Si a zambit la cateva mici trucuri, asa doar cum adevarati cunoscatori o fac... Sunt ferm convins ca s-ar fi prins si singur, dar pesemne ca stia/simtea ca nu mai are timp... Si nu a vrut sa isi mai piarda vremea incercand... D OM N de alta data... Si cand ma gandesc la cateva persoane uitate de Dzeu aici pe pamant, sa ne faca viata mai trista... Link spre comentariu
em2006 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 ...Si a zambit la cateva mici trucuri...HÂTRU...Lucra in OrCAD de DOS (SDT) din anii '90 Cablajele le facea cu vechiul Orcad PCB II...[attachment=1]t.jpg[/attachment][attachment=0]vine iarna.jpg[/attachment] Link spre comentariu
nichishoru Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Eu nu l-am cunoscut decat prin telefon dupa ce se mutase in Moldova.Regret ca nu m-am abatut pe la el vara trecuta in timpul concediului prin tara.Era un om primitor si comunicativ si dupa a doua conversatie telefonica deja ma invita sa trec sa-i vad gospodaria si "troacele" din pod.Dumnezeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu
Vizitator teh-nicu Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 ...eu nu l-am cunoscut pe Mosu Tuti decat din ce am citit pe forum. Poti cunoaste un om si dupa modul in care se exprima... Impartasesc aprecierile si regretele colegilor de pe forum care l-au cunoscut mai bine si ma simt miscat cand tot mai des apar informatii "silent key" despre oameni care au lasat ceva in urma trecerii lor prin viata (nu neaparat pe plan material).Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...YO2LRU -Nicu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum