Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VAND antena YAGI cu 5 elemente pentru 2m

yo9hnf

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

19

• yo9hrb

1

• YO9IBC

1

Top autori în acest subiect

Vizitator alexcb027

buna ziua...2 intrebari am ce castig are antena si marimea ei...si daca e negociabill...sunt incepator si nu am prea mari cunostinte inca...am statie si imi trebuie o antena mai buna...73 multumesc yo8ryo

Link spre comentariu

buna ziua...2 intrebari am ce castig are antena si marimea ei...si daca e negociabill...sunt incepator si nu am prea mari cunostinte inca...am statie si imi trebuie o antena mai buna...73 multumesc yo8ryo

Va salut !Lungimea Boom-ului este de circa 170cm.Castigul nu il stiu, dar banuiesc ca este pe undeva la 6 dB.Se monteaza la capatul Boom-ului cu o placa speciala din aluminiu care permite montarea antenei perpendicular pe catarg.Numai bine !
Link spre comentariu

Dupa cum scrie mai sus....

Are pe alimentare mufa N dar i-am pus un adaptor pentru PL239/SO239.

Antena este industriala si este foarte robusta.

Am si o placa tot din aluminiu care serveste la montarea antenei pe un pilon vertical.

Pret : 250lei neg.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Va salut !Lungimea Boom-ului este de circa 170cm.Castigul nu il stiu, dar banuiesc ca este pe undeva la 6 dB.Se monteaza la capatul Boom-ului cu o placa speciala din aluminiu care permite montarea antenei perpendicular pe catarg.Numai bine !
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări