Vizitator alexcb027 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 buna ziua..niste detalii despre antena...castig si ce dimensiuni are...si daca e negociabil...respect....yo8ryo 73 Link spre comentariu
Vizitator alexcb027 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 buna ziua...2 intrebari am ce castig are antena si marimea ei...si daca e negociabill...sunt incepator si nu am prea mari cunostinte inca...am statie si imi trebuie o antena mai buna...73 multumesc yo8ryo Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 buna ziua...2 intrebari am ce castig are antena si marimea ei...si daca e negociabill...sunt incepator si nu am prea mari cunostinte inca...am statie si imi trebuie o antena mai buna...73 multumesc yo8ryoVa salut !Lungimea Boom-ului este de circa 170cm.Castigul nu il stiu, dar banuiesc ca este pe undeva la 6 dB.Se monteaza la capatul Boom-ului cu o placa speciala din aluminiu care permite montarea antenei perpendicular pe catarg.Numai bine ! Link spre comentariu
Vizitator alexcb027 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 si pretul ramane fix 130 lei?ca as fi interesat...73 multumesc Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Salut ! Din pacate pretul ramane fix....Dupa mine, si asa este foare mic (mai in gluma...nu stiu cat ar face ca fier vechi - Al). Link spre comentariu
Vizitator alexcb027 Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 eu stau in iasi cam cat ar costa un transport cu posta romana...cu pretul ei sunt deacord....cu transportul nu stiu ca e cam mare...73 multumesc... Link spre comentariu
Vizitator alexcb027 Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 buna seara...stiti cam cate kg ar avea antena...sa fac un calcul pt poste romana...multumesc Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Dupa cum scrie mai sus.... Are pe alimentare mufa N dar i-am pus un adaptor pentru PL239/SO239. Antena este industriala si este foarte robusta. Am si o placa tot din aluminiu care serveste la montarea antenei pe un pilon vertical. Pret : 250lei neg. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Sus Sus Sus Sus Sus Sus Sus Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 buna ziua...2 intrebari am ce castig are antena si marimea ei...si daca e negociabill...sunt incepator si nu am prea mari cunostinte inca...am statie si imi trebuie o antena mai buna...73 multumesc yo8ryoVa salut !Lungimea Boom-ului este de circa 170cm.Castigul nu il stiu, dar banuiesc ca este pe undeva la 6 dB.Se monteaza la capatul Boom-ului cu o placa speciala din aluminiu care permite montarea antenei perpendicular pe catarg.Numai bine ! Link spre comentariu
YO9IBC Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Buna ziua. Mai este antena la vanzare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum