Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor pt bandpass6 pana in 5 milioane

Paollo

Postări Recomandate

Daca o sa sune numai interesant ..nu e destul... TREBUIE SA SUNE BESTIAL !! asa de fain si pe joase de sa te faca sa razi de bucurie :P inca ma gandesc cum sa atrag fonduri, eventaul ceva sponsori, sa iasa cat mai repede kestia asta, ca poate peste vreo 5, 10 ani nu o sa mai aud asa pe joase (spun asta ca acum ma dor urechile si capu, am stat 5 ore pe subwoofer si am ascultat la maxim trance, si piese de club, mai si mixam, a trecut repede timpul, acuma sufar) cre ca am o problema cu vibratiile-dependentza!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paollo

17

• radue

10

• Sharky

8

• Mircea Bartic

6

Top autori în acest subiect

am facut niste simulari cu 8 difuri SD21 la 8000 Wati bagati in difuri(1000 pe fiecare) la un volum de numai 500 litri spl mediu ajunge pana la 170 :shock: :shock: dB :evil: :twisted: :evil: :twisted: cre ca inseamna al naibii de mult-> daca la 138 dB cam curge sangele din urechi ce o sa fie la 170 :shock: :shock: :shock: , plus ca o sa fie horn loaded si nu vented cum am simulat eu , deci mai vin cativa decibeli :evil: :evil: :twisted: :evil: rupere de oase , clantzane dintii in gura si vezi in ceata, asta daca mai traiesti

Link spre comentariu

Totusi, eu tin la sanatatea mea, cred ca mai bine folosesti la putere mai mica cu raspuns in joase prelungit;Uite o alternativa:http://www.turbosound.com/showroom/tsw124/index.htmlpoate 2 din astea te-ar multumi, dar pretul de import ( Senia is fff scumpi si nu stiu daca au asa ceva in RO )In datasheet scrie : "usable to 17 kHz"Si nu are SPL de 170 dBAcropo de 170dB, poate intreci recordul mondial cu asa ceva :twisted:

Link spre comentariu

dar la probe- daca o sa reziste constructiile o sa-i fac bass test cu semnal sinusoidal de la 20 la 100Hz fara nici un egalizator- o sa fiu doar eu de fatza-sa nu-i omor pe spectatori(si o sa am dopuri in urechi :d :lol: :lol: :evil: )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări