Paollo Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 Daca o sa sune numai interesant ..nu e destul... TREBUIE SA SUNE BESTIAL !! asa de fain si pe joase de sa te faca sa razi de bucurie :P inca ma gandesc cum sa atrag fonduri, eventaul ceva sponsori, sa iasa cat mai repede kestia asta, ca poate peste vreo 5, 10 ani nu o sa mai aud asa pe joase (spun asta ca acum ma dor urechile si capu, am stat 5 ore pe subwoofer si am ascultat la maxim trance, si piese de club, mai si mixam, a trecut repede timpul, acuma sufar) cre ca am o problema cu vibratiile-dependentza!! Link spre comentariu
Paollo Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 am facut niste simulari cu 8 difuri SD21 la 8000 Wati bagati in difuri(1000 pe fiecare) la un volum de numai 500 litri spl mediu ajunge pana la 170 :shock: :shock: dB :evil: :twisted: :evil: :twisted: cre ca inseamna al naibii de mult-> daca la 138 dB cam curge sangele din urechi ce o sa fie la 170 :shock: :shock: :shock: , plus ca o sa fie horn loaded si nu vented cum am simulat eu , deci mai vin cativa decibeli :evil: :evil: :twisted: :evil: rupere de oase , clantzane dintii in gura si vezi in ceata, asta daca mai traiesti Link spre comentariu
radue Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 Totusi, eu tin la sanatatea mea, cred ca mai bine folosesti la putere mai mica cu raspuns in joase prelungit;Uite o alternativa:http://www.turbosound.com/showroom/tsw124/index.htmlpoate 2 din astea te-ar multumi, dar pretul de import ( Senia is fff scumpi si nu stiu daca au asa ceva in RO )In datasheet scrie : "usable to 17 kHz"Si nu are SPL de 170 dBAcropo de 170dB, poate intreci recordul mondial cu asa ceva :twisted: Link spre comentariu
Paollo Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 record mondial, hmm... o noua bariera de doborat, suna bine,normal ca nu o sa-l folosesc la 170dB, o sa fie egalizatoare ca sa iasa puternic frecv joase Link spre comentariu
radue Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 M-am linistit...cand am auzit de 170 dB :shock: Sunt inca fff tanar, nu vreau sa nu mai aud de pe acuma... Link spre comentariu
Paollo Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 dar la probe- daca o sa reziste constructiile o sa-i fac bass test cu semnal sinusoidal de la 20 la 100Hz fara nici un egalizator- o sa fiu doar eu de fatza-sa nu-i omor pe spectatori(si o sa am dopuri in urechi :lol: :lol: :evil: ) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 si crezi ca eu o sa stau acasa sa ratez as ceva? :twisted: Link spre comentariu
Paollo Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 deci o sa fim doi, ma bucur, in caz ca unu ramane in stare de shoc celalalt sa poate opri amplificatoarele Link spre comentariu
Sharky Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 Poate ma cototez si eu in feleac cu bicicleta...dar la vale cred ca i sa ma duc pe jos...dupa SPL ala nu mai ai echilibru bun :lol: :lol: Link spre comentariu
Paollo Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 tot o sa fac proiectul asta chiar daca ma apuca 40 ani-cumva tot fac rost de fonduri si macar sa fiu implinit chiar si la batranetze :twisted: Link spre comentariu
Paollo Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 ce ne-am indepartat de topic- dif de bandpass 6 daca ma gandesc ar merge un sd21 Link spre comentariu
radue Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 Eu aveam o semnatura pe CD-uri : 40Hz@150 dBDin ce ar iesi cred ca m-as simti implinit 8) Deci vrei sa folosesti pe viitor un SD21 intr-un bp6? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 pacat de difuzor....SD = horn 8) Link spre comentariu
Paollo Postat August 26, 2005 Autor Partajează Postat August 26, 2005 nu-mi plac hornurile (ma sperie proiectarea si executia incintei) Link spre comentariu
Paollo Postat August 26, 2005 Autor Partajează Postat August 26, 2005 daca o sa vreau un horn, sigur nu o sa il fac eu, probabil va fi facut de NeXuS_3 repet (ma sperie proiectarea si executia) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum