Sharky Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 Dupa cum am scris mai sus, nu depinde numai de BL care trebuie sa fie obligatoriu peste 25 si alte povesti de genul. Depinde de frecventa reprodusa, de factorul de calitate, masa conului, Fs/Qes si altele...(le-am uitat :oops: ) Oare de ce driverele pt inalte se monteaza in goarne desi BL e cu mult sub 25. Exemplu de dif cu BL<25 pt horn: http://editweb.iglou.com/eminence/emine ... /lab12.htm Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 1. HP18W functioneaza corect in horn. :wink: 2. Seria SD este facuta special pt horn.3. nu are rost sa te apuci de horn-uri decat daca ai prea mult spatiu liber (pentru a reproduce 40 Hz fara atenuari uriase un horn trebuie sa aiba in jur de 10.000 cm^2 suprafata "gurii" )exista 2 posibilitati:ori faci un horn mare cu un difuzor , ori mai multe mai mici care sa se cupleze acustic intre ele rezultand un horn echivalent mult mai mare.pt simulat horn-uri exista programul hornresp care este gratuit. :wink: Link spre comentariu
radue Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 De aia am zis de SD-21 ( produs de P Audio special pt horn-uri ) Link spre comentariu
Paollo Postat August 24, 2005 Autor Partajează Postat August 24, 2005 sd21 pare un dif bun pt proiectul meu "Earthquake" - subsolul full horn in beton loaded ( vreo 8 cre ca ar fi suficiente) Link spre comentariu
Sharky Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 sd21 pare un dif bun pt proiectul meu "Earthquake" - subsolul full horn in beton loaded ( vreo 8 cre ca ar fi suficiente)8*cat costa un dif = o suma maaaare.... :lol: si oricum...dintr-o goarna scoti vreo 135dB (probabil si mai multi) la 1kW, mai pui inca 7 si scoti inca 18 in plus :shock: ..Cred ca esti suparat rau pe lume si viata :lol:oricum..bafta .ma urc si eu in feleac cand e gata sa vad minunea :lol: Link spre comentariu
radue Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 Pretul in Germania este de aproape 100 Euro pt un dif, in Romania DJ DNA a spus ca il poate importa cu 600 Euro + TVA, deci 8 astfel de minunatii ar costa cam in jur de 7000 Euro ( TVA inclus, poate mai putin ) la care se mai adauga costul incintelor, care nu cred ca o sa fie destul de mic ( avand in vedere ca ar ajunge la 16000 W RMS ( sin dupa producator ) cred ca o sa faci incinte de 2' plywood ranforsate k-lumea;Offtopic: AM citit in datasheetul sw BE de la Dynacor ca incinta este realizatas folosind mediapan de 19 mm;stie cineva cum arata lemnul ala si cat este de eficient in comparatie cu plywood/OSB ? Link spre comentariu
Sharky Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 100E? ..cred ca ai uitat sa bati un 0La 100E nu ai cum sa gasesti asa ceva..eventual furate :lol: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 a uitat un 0 pretul in germania (si in restul lumii) este de 1000 Eur/bucata :lol: Link spre comentariu
radue Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 Scuze, eram destul de obosit ( 1000 Euro fara discutie ) :oops: Mie mi-ar place un folded horn cu 2 dinastea in casa ca sa vad daca sparg ceva;dar inca sunt vise... Link spre comentariu
Light_man Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 eu m-as multui si cu unu dar proiectat bine......cu 800w in el minim...... Link spre comentariu
Paollo Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 de retzinut ca NU IL FAC PT "HOME" deci din moment ce orice investitie intr-un club costa destul de mult cateva mii de euro in plus tot una e, tinand cont ca probabil o sa fac un imprumut de la banca daca nu imi merge afacerea pana atunci. In plus vreau sa fac ceva MEGA, ULTRA TETRA... CEVA NEMAIFACUT.. :evil: sa pot scoate si profit sa vina lumea si de peste granitza sa vada MINUNEA la 20 hz pe la ~ 135 dB - cel putin, (o sa ma consider implinit cand o sa reusesc asta) Link spre comentariu
Light_man Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 eu, unul, si cred ca nu sunt singurul, iti doresc succes......si vrem si noi un loc rezervat acolo :drac: :crazy: :jy25: Link spre comentariu
radue Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 Pt asa ceva merita sa dai prin Cluj, dar sa rezervi o masa electronistilor, bine? :lol: Link spre comentariu
Paollo Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 Daca o sa reusesc sa fac clubul asa cum vreau eu, toti cei de pe forum o sa fie invitati la lansare. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 sunetul va fi proiectat si executat de mine :wink: 8) cred ca o sa sune "interesant" :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum