Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza cu lampi

cristimm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

4

• cristimm

4

• radue

3

• Depanatoru

3

Top autori în acest subiect

la felul cum sta placa aia de baza intr-o carcasa, tubul ala (care este un calorifer...) are o pozitie tare interesanta: sub toate placile PCI si procesor....

Link spre comentariu

Eu nu-mi imaginez cu ce ajuta tubul ala. Am avut mai multe placi de baza cu sound on-board si toate (fara nici o exceptie) "prind" o gramada de zgomot de pe placa. Ceea ce e de inteles pana la urma. Nici una din placi nu a fost "no-name". In conditiile astea, de ce ai mai pune un tub langa? Sa amplifici cat mai fidel zgomotul?

Link spre comentariu

:evil: Nu este altceva decat o noua bomba comerciala ca sa atraga fraierii la fel ca dual chanel la RAM de exemplu.E foarte posibil ca tubul ala sa nu fie inclus in circuit exceptand incalzirea filamentului.

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

sorin6 daca nu stii despre ce e vorba, cu alte cuvinte esti pe din afara, nu raspunde doar ca sa-ti creasca numarul de "posts"

*Ba da stiu foarte bine, este un "Made in Photoshop" daca ai harul atot-stiintei spune de unde iei 200V tensiune continua pentru tub? De la butic de la Nea Matache :?: Si, cum mai zicea cineva, de ce e nevoie de tub, sa amplifici cat mai fidel zgomotul unui circuit audio on-board?"Noutatea" a circulat in revistele de informatica de 1 aprilie trecut (NU asta) ... Toti colegii au ras cu hohote cand au vazut poza... :wink: Pe cind prima placa de baza cu energie eoliana, cu carbuni sau... cu vasle :wink:Iar in legatura cu "stilul" tau de adresare, mie mi se pare deplasat, indiferent ca scrie "electro-moderator" sub nume sau nu...
Link spre comentariu

:evil: Nu este altceva decat o noua bomba comerciala ca sa atraga fraierii la fel ca dual chanel la RAM de exemplu.E foarte posibil ca tubul ala sa nu fie inclus in circuit exceptand incalzirea filamentului.

Ei aici nu ai nimerit-o. RAM-ul dual channel aduce un spor de performanta cam de 30% in aplicatii care folosesc intens memoria. Asta inseamna foarte mult practic e similar cu un upgrade la procesor. Ce memorii dual-channel ai avut pana acum (tip, producator) si nu ai fost multumit de rezultate?
Link spre comentariu

sorin6 daca nu stii despre ce e vorba, cu alte cuvinte esti pe din afara, nu raspunde doar ca sa-ti creasca numarul de "posts"

*Ba da stiu foarte bine, este un "Made in Photoshop" daca ai harul atot-stiintei spune de unde iei 200V tensiune continua pentru tub? De la butic de la Nea Matache :?: Si, cum mai zicea cineva, de ce e nevoie de tub, sa amplifici cat mai fidel zgomotul unui circuit audio on-board?"Noutatea" a circulat in revistele de informatica de 1 aprilie trecut (NU asta) ... Toti colegii au ras cu hohote cand au vazut poza... :wink: Pe cind prima placa de baza cu energie eoliana, cu carbuni sau... cu vasle :wink:Iar in legatura cu "stilul" tau de adresare, mie mi se pare deplasat, indiferent ca scrie "electro-moderator" sub nume sau nu...
Placa este 100% reala si functioneaza. Poate prietenul tau Google te ajuta sa te lamuresti (sau sunteti certati?).
Link spre comentariu

io chiar am vazut-o intr-un magazin la noi, acum cativa ani, intr-un sistem care functiona acolo, demonstrativacum, daca tubul ala chiar era conectat in circuit sau era doar de design, nu stiu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări