Vizitator dred13 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Salutare! Sunt recent user al acestui forum, imi cer scuze daca subiectul deschis de mine a mai fost folosit sau cel putin a mai existat unul asemanator dar am nevoie de niste sfaturi in legatura cu achizitionarea unor incinte acustice. B1520 PRO sau VP2520 (Behringer) pentru ampEP4000? B1520PRO cu400W in 8ohm si VP2520 are 550W in 4 ohm dar au preturi asemanatoare pe senia.ro ( ~1100 ron). As tinde sa iau VP2520 ca are 2 basi de 15`, dar nu inteleg de ce au aceleasi preturi. Doresc sa intreb pe cei care au utilizat aceste echipamente si sa nu ma duc la magazin sa mi le puna aia in spate, ca astea-s bune! .Multumesc pentru indrumari! Link spre comentariu
BF37 Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Nu-ti pot da un raspuns sigur , deoarece nu am desfacut nici una din acele boxe , dar din punctul meu de vedere , diferenta dintre cele 2 ar fi ca ,B1520PRO are difuzoare mai bune si mai de calitate decat VP2520 . Cu siguranta vei avea mai mult bass din cea cu 2x15" dar sunetul pierde mult din calitate in fata celeilalte (B1520PRO). Cel putin asa ar fi logic ... Link spre comentariu
Vizitator dred13 Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Mersi pentru raspuns! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum