luciann Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Am un prieten care are internet de la Orange, printr-un modem Huawei Mobile E270, stie cineva cum ar putea face sa mearga si pe sisteme de operare mai vechi?In windows 2000 SP4 merge dar se misca cam greu sistemul de operare, in windows 2000 SP2 care merge mai bine, nu ii merge internetul, primeste o eroare"F:\Is not a valid win32 application"Ideal ar fi sa-l faca sa ruleze pe windows 98, ma poate ajuta cineva?Multumesc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 La ce i-ar folosi sa mearga acel modem pe un sistem atat de antic, incat nu tine" nici XP-ul?!In principiu, Windows XP merge instalat pe un sistem cu CPU minim 233MHz, 128 MB RAM, HDD 6,4 GB.Daca e vreun laptop care are specificatii atat de slabe, e de inteles de ce doreste sa-i functioneze modemul wireless, dar ma intreb, aplicatiile Java, Flash player-ul, IE minim 6.0, etc, vor rula?! Nu prea cred ca a scris cineva vreun driver pt Win98SP2, poate ar fi cazul sa incerce vreun distro de Linux, ceva. Link spre comentariu
luciann Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 Tine XP-ul dar ruleaza destul de greu chiar si fara programe active sau efecte grafice, de aceea se gandea sa puna un sistem de operare mai vechi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Eu i-aș recomanda să pună un Mandrake 8. Era aproape la fel de ușor de manevrat ca și Ubuntu, acum, și cred că ar merge brici...Sau un Knoppix actual... dacă are DVD. Cred că există încă și varianta CD, și merită pentru că nu trebuie instalat, merge direct de pe suportul optic, și poate încerca dacă merge sau nu șmecheria aia de pe USB. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum