Vizitator Alexandru H Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Bună tuturor! În primul rând îmi cer scuze dacă s-a mai discutat despre acest subiect. Acum câteva zile m-a rugat cineva să cumpăr un termostat pentru o ladă frigorifică dar nu am reuşit să găsesc. M-aţi putea ajuta cu ceva informaţii în acest sens? M-ar ineresa cum ar trebui să fie acest termostat, dacă pentru fiecare model de ladă frigorifică este necesar un alt tip de termostat sau se foloseşte doar unul simplu. Şi cea mai importată e întrebarea: unde îl găsesc de cumpărat?(mă refer la site-uri de specialitate, poate).Mulţumesc anticipat! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 De obicei fiecare lada frigorifica are un model specific de termostat chiar daca principial, termostatele sunt la fel. Intreaba la un centru de reparatii frigidere sau aer conditionat. Cei de acolo, daca nu cumperi de la ei, te pot indruma catre un magazin sau iti pot spune daca se poate folosi un termostat de la alte marci. Cand intrebi, intreaba dupa marca apoi dupa model.Daca termostatul nu are si alte functii ci doar un contact on/off, poti folosi orice termostat de frigider care se incadreaza in gama de temperaturi a lazii frigorifice. Atentie la tija/sonda termostatului, este foarte usor de deteriorat. Link spre comentariu
Vizitator gontza Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 da sunt doea tipuri de termostate pentru lazi si frigidere depinde ce lada ai tu si costa aprox. 50 ron daca este dintr-aia mare de magazin iti trebuie un termostat special care este mai scump Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum