Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa retea

gogutu

Postări Recomandate

salutare la toata lumea,am o problema cu pc-ul am reinstalat wind.si dupa toata treaba numi mai vede placa de retea.am gasit una mai veche prin casa am montato si merge dar mai lent/pc-ul care il am e un FUJITSU COMPUTER SIEMENS pentium 4 esprimo.care ar putea fi problema am ncercat din toate setarile dar degeaba,se mai poate face ceva sau sia dat duhul placa respectiva?mentionez ca placa cu beleaua e incorporata.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogutu

4

• ghimpe--

1

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Ce versiune de Windows este?Succesiunea operațiunilor pentru instalarea Windows-ului nu se termină cu instalarea Windows-ului propriu-zis, ci trebuiesc puse driverele specifice plăcii de bază și a plăcilor existente în calculator. Pentru asta, trebuie păstrate și utilizate toate CD-urile cu drivere cu care componentele calculatorului au venit de la magazin sau, alternativ, trebuie să existe driverele respective accesibile pentru a fi instalate pe un suport oarecare, accesibil unui Windows dotat cu drivere generice.Procedura standard este:- instalare Windows cu tot ce implică;- instalarea driverelor plăcii de bază introducînd CD-ul plăcii de bază și urmînd instrucțiunile date în manualul plăcii de bază sau indicînd CD-ul ca sursă pentru drivere în Device Manager, utilizînd pentru fiecare dispozitiv nerecunoscut sau cu semnul exclamării butonul Update Driver din proprietățile dispozitivului;- instalarea driverelor pentru placa video, placă de sunet (dacă e separată de placa de bază), restul plăcilor, una cîte una, în ordinea inversă a importanței (video - cea mai importantă, plăcile ce sînt utilizate permanent - al doilea nivel de importanță, plăcile utilizate infrecvent - ultimul nivel). Tot aici intră instalarea driverelor, dacă sînt necesare, pentru monitor.- instalarea driverelor dispozitivelor externe gen imprimantă, scanner, plăci de sunet pe USB, modem-uri externe, unități externe de disc etc.- instalarea tuturor programelor curente, după ce sistemul a fost complet pus pe picioare și e funcțional.Nu e bine să fie ignorate solicitările de restartare în cazul driverelor plăcii de bază și a celei video, însă restart-ul se poate amîna dacă se instalează seturi de drivere pentru funcții diferite (driverele pentru chipsetul IDE și cele pentru placa de sunet onboard pot fi instalate, de exemplu, fără a restarta la instalarea primului set, dar restartul este obligatoriu dacă driverul plăcii de bază aduce funcționalitate nouă pentru un slot utilizat de o placă a căror drivere vor fi instalate mai apoi).

Link spre comentariu

imi apare semnul intrebarii in dreptul Ethernet Controler si la SM Bus Controler

Daca apare semnul respectiv e bine . Asta inseamna ca placa functioneaza, windows-ul o vede, dar nu are driverii ei.Pe placa de baza ar trebui sa fie un nume/cod scris destul de mare, poate cu alb.Cauta pe net codul ala care ar trebui sa fie numele placii de baza.Pe site-ul producatorului sigur sunt toti driverii de care ai nevoie (cei mai buni!!!).
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

am rezolvat problema cu placa de retea.am instalat wind.7 royale si acum o vede.am luat de la un amic cd-ul cu wind.care are toate driverele pentru mai multe placi de baza.nu l-am intrebat de unde il are am fost multumit ca s-a rezolvat problma

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări