gogutu Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 salutare la toata lumea,am o problema cu pc-ul am reinstalat wind.si dupa toata treaba numi mai vede placa de retea.am gasit una mai veche prin casa am montato si merge dar mai lent/pc-ul care il am e un FUJITSU COMPUTER SIEMENS pentium 4 esprimo.care ar putea fi problema am ncercat din toate setarile dar degeaba,se mai poate face ceva sau sia dat duhul placa respectiva?mentionez ca placa cu beleaua e incorporata. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Ati instalat driverele pentru placa de retea? In device manager va apare vre-un device cu semnul "!" Link spre comentariu
gogutu Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 imi apare semnul intrebarii in dreptul Ethernet Controler si la SM Bus Controler Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Ce versiune de Windows este?Succesiunea operațiunilor pentru instalarea Windows-ului nu se termină cu instalarea Windows-ului propriu-zis, ci trebuiesc puse driverele specifice plăcii de bază și a plăcilor existente în calculator. Pentru asta, trebuie păstrate și utilizate toate CD-urile cu drivere cu care componentele calculatorului au venit de la magazin sau, alternativ, trebuie să existe driverele respective accesibile pentru a fi instalate pe un suport oarecare, accesibil unui Windows dotat cu drivere generice.Procedura standard este:- instalare Windows cu tot ce implică;- instalarea driverelor plăcii de bază introducînd CD-ul plăcii de bază și urmînd instrucțiunile date în manualul plăcii de bază sau indicînd CD-ul ca sursă pentru drivere în Device Manager, utilizînd pentru fiecare dispozitiv nerecunoscut sau cu semnul exclamării butonul Update Driver din proprietățile dispozitivului;- instalarea driverelor pentru placa video, placă de sunet (dacă e separată de placa de bază), restul plăcilor, una cîte una, în ordinea inversă a importanței (video - cea mai importantă, plăcile ce sînt utilizate permanent - al doilea nivel de importanță, plăcile utilizate infrecvent - ultimul nivel). Tot aici intră instalarea driverelor, dacă sînt necesare, pentru monitor.- instalarea driverelor dispozitivelor externe gen imprimantă, scanner, plăci de sunet pe USB, modem-uri externe, unități externe de disc etc.- instalarea tuturor programelor curente, după ce sistemul a fost complet pus pe picioare și e funcțional.Nu e bine să fie ignorate solicitările de restartare în cazul driverelor plăcii de bază și a celei video, însă restart-ul se poate amîna dacă se instalează seturi de drivere pentru funcții diferite (driverele pentru chipsetul IDE și cele pentru placa de sunet onboard pot fi instalate, de exemplu, fără a restarta la instalarea primului set, dar restartul este obligatoriu dacă driverul plăcii de bază aduce funcționalitate nouă pentru un slot utilizat de o placă a căror drivere vor fi instalate mai apoi). Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 imi apare semnul intrebarii in dreptul Ethernet Controler si la SM Bus ControlerDaca apare semnul respectiv e bine . Asta inseamna ca placa functioneaza, windows-ul o vede, dar nu are driverii ei.Pe placa de baza ar trebui sa fie un nume/cod scris destul de mare, poate cu alb.Cauta pe net codul ala care ar trebui sa fie numele placii de baza.Pe site-ul producatorului sigur sunt toti driverii de care ai nevoie (cei mai buni!!!). Link spre comentariu
gogutu Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 multumesc foarte mult si scuze ca raspund cu intirziere am sa procedez intocmai cum ati spus .va tin la curent cu rezultatele Link spre comentariu
gogutu Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 am rezolvat problema cu placa de retea.am instalat wind.7 royale si acum o vede.am luat de la un amic cd-ul cu wind.care are toate driverele pentru mai multe placi de baza.nu l-am intrebat de unde il are am fost multumit ca s-a rezolvat problma Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum