Vizitator astixxx Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Salutare,Am facut o prostie si nu stiu ce sanse am sa repar gresala.Am conectat receptorul radio de declansare a blitului la o tensiune un pic mai mare decat normala(sa zic asa... pt ca habar nu am cat a fost, oricum peste 400V). i-am schimbat tranzistorul care a puscat dar tot nu merge mai pot sai fac ceva? ce face integratul din a doua imagine? am vreo sansa sa gasesc un echivalent? sau sa renunt la el ?Asa arata pe dinauntru [attachment=2]recever (2).JPG[/attachment]cand il alimentez integratul acesta se incalzeste foarte tare [attachment=1]recever.jpg[/attachment]alt unghi [attachment=0]recever (1).JPG[/attachment] Link spre comentariu
marinescug Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Cana o chestie a fost supravoltat si mai ales cand un circuit se supraincalzeste dupa o astfel de experientza, slabe speranet sa mai scape cu viatza. Asta pe digital.In analogic am mai avut si supravietzuitori. RIP. altul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum