Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recever radio

Vizitator astixxx

Postări Recomandate

Vizitator astixxx

Salutare,Am facut o prostie si nu stiu ce sanse am sa repar gresala.Am conectat receptorul radio de declansare a blitului la o tensiune un pic mai mare decat normala(sa zic asa... pt ca habar nu am cat a fost, oricum peste 400V). i-am schimbat tranzistorul care a puscat dar tot nu merge mai pot sai fac ceva? ce face integratul din a doua imagine? am vreo sansa sa gasesc un echivalent? sau sa renunt la el :d?Asa arata pe dinauntru [attachment=2]recever (2).JPG[/attachment]cand il alimentez integratul acesta se incalzeste foarte tare [attachment=1]recever.jpg[/attachment]alt unghi [attachment=0]recever (1).JPG[/attachment]

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

1

Top autori în acest subiect

Cana o chestie a fost supravoltat si mai ales cand un circuit se supraincalzeste dupa o astfel de experientza, slabe speranet sa mai scape cu viatza. Asta pe digital.In analogic am mai avut si supravietzuitori. RIP. altul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări